Skip to main content

Новини навколо Mister Size

Дізнайтеся всі важливі новини та інформацію про акції MISTER SIZE тут. Ми постійно працюємо над вдосконаленням наших презервативів для вас і, звичайно ж, над тим, щоб зробити їх доступними у вашому регіоні, у вашому улюбленому інтернет-магазині або в інших країнах. Якщо у вас є запитання або пропозиції щодо того, як ми можемо ще більше покращити MISTER SIZE, або де ще можна придбати MISTER SIZE, будь ласка, зв'яжіться з нами, наприклад, за допомогою нашої контактної форми.

Luxemburg Flagge als Nummer 1 auf einem Siegertreppchen zum Thema Verhütung
Новини

Люксембург лідирує в Європі у сфері контрацепції

Дізнайтеся, чому Люксембург лідирує в європейському рейтингу контрацепції з показником 94,2% і чим відрізняються Східна і Західна Європа.

Kondom, Antibabypille und andere Verhütungsmittel
Новини

Презерватив витісняє протизаплідні таблетки як засіб номер один у Німеччині

Дані останніх досліджень показують, чому презерватив витіснив таблетки як провідний засіб контрацепції в Німеччині. Дізнайтеся більше про зростаючу критику гормональних методів та інші причини на користь презервативів.

Nummer 1 im großen Stern.de Kondomvergleich
Новини

Номер 1 у великому порівнянні презервативів Stern.de - MISTER SIZE з дуже гарною оцінкою

У великому порівнянні презервативів Stern.de за березень 2023 року презервативи Mister Size посіли перше місце з рейтингом 1,2.

Luis von Spondoms (links) eröffnet zusammen mit Max vom AStA der Leuphana Universität Lüneburg (rechts) den kostenlosen Kondomspender
Новини

Безкоштовні презервативи для студентів у Німеччині

Безкоштовні презервативи для всіх? У деяких країнах це вже давно стало реальністю, в Німеччині Mister Size тепер також пропонує безкоштовні презервативи для студентів деяких університетів.

Mein Kondom ist Mister Size - Haufen mit Kondomen
Новини

Мій презерватив Mister Size

Користувачі презервативів, які вже спробували кілька презервативів, пишуть нам знову і знову, що вони знайшли свій презерватив у MISTER SIZE. Звичайно, ми радіємо цьому і тому хотіли точно знати, а також розповісти іншим про їхній досвід використання…

Jan und Eva Krause Geschäftsführer der Vinergy GmbH mit Mister Size Kondomen
Новини

Коли йдеться про безпечний секс, без презервативів не обійтися

Наші керуючі директори Єва та Ян Вінценз Краузе дали інтерв'ю журналу eLine про потенціал презервативів у роздрібній торгівлі еротичними товарами.

Deutsche Apotheke Symbolbild
Новини

Презервативи Mister Size в аптеках Німеччини

Наші презервативи тепер також доступні в німецьких аптеках. Тож презервативи потрібного вам розміру також доступні у вашому регіоні.

Symbolbild Irland St. Patricks Day
Новини

Презервативи Mister Size тепер і в Ірландії

Презервативи потрібного розміру тепер доступні і в Ірландії. Відкрийте для себе нашого нового дистриб'ютора на острові Ірландія.

Britische Flaggen
Новини

Запуск продажів у Великобританії та новий англомовний сайт

Наш новий англомовний сайт також знаменує початок продажів презервативів Mister Size у Великобританії.

Spanische Flagge
Новини

Наші презервативи тепер доступні і в Іспанії

Ви шукаєте презервативи в Іспанії. Відкрийте для себе наші перші магазини з презервативами Mister Size на нашому новому іспанському сайті.

Italienische Flagge
Новини

Італійський сайт Mister Size онлайн

В Італії презервативи Mister Size можна придбати у все більшій кількості магазинів, саме тому ми додаємо до нашого асортименту італійський сайт.

Französische Flaggen
Новини

Mister Size Kondome in Frankreich

Після того, як нам вдалося залучити кількох дилерів для продажу наших презервативів у Франції, наш французький веб-сайт тепер також доступний онлайн.

Italienische Apotheke
Новини

Презервативи Mister Size в італійських аптеках

Відтепер презервативи Mister Size можна придбати в перших аптеках Італії, і ми завоювали першого італійського оптового постачальника презервативів.

Klopapier horten während Corona
Новини

Kondome statt Klopapier

Німці запасаються лише туалетним папером і локшиною під час пандемії коронавірусу? Неправда, продажі презервативів також зросли майже на 40 відсотків.

Wir feiern Mister Size bei Müller
Новини

Розміри презервативів в аптеці - Mister Size тепер доступні в Müller в Німеччині

Презервативи Mister Size тепер також доступні в багатьох німецьких магазинах, а також в інтернет-магазині Müller.

Influencer bei der Arbeit
Новини

Розшукується інфлюенсер

Ми всі знаємо свій розмір взуття. А чому б не знати розмір презерватива або партнера? Станьте нашим інфлюенсером зараз і зробіть Mister Size ще більш відомим.