Skip to main content

Наші презервативи тепер доступні і в Іспанії

Ви шукаєте презервативи в Іспанії. Відкрийте для себе наші перші магазини з презервативами Mister Size на нашому новому іспанському сайті: www.mistersize.es

Презервативи в Іспанії

Іспанія відома своїм темпераментом і середземноморською життєрадісністю. Стандартні презервативи, які доступні лише в одному або двох розмірах, тут зовсім не підходять. Тепер ви можете насолоджуватися безтурботним сексом з презервативами в Іспанії з Mister Size. Завдяки 7 розмірам презервативів і надзвичайно тонкій товщині стінок Mister Size ви зможете повністю відчути і просто насолодитися статевим актом. Презервативи MISTER SIZE виготовлені з високоякісного натурального каучукового латексу і відповідають усім стандартам якості медичного продукту. Завдяки правильному розміру вони забезпечують ще більшу безпеку, оскільки нічого не сповзає і не перетискає. Переконайтеся в цьому прямо зараз!

Купити Mister Size в Іспанії

Ви вже можете придбати презервативи Mister Size в наступних магазинах:

Контакт для дистриб'юторів

На Піренейському півострові, тобто в Іспанії та Португалії, у нас є партнер з продажу безпосередньо для вас як місцевий дилер. Якщо у вас виникли запитання, будь ласка, зв'яжіться з нашим торговим партнером безпосередньо або з нами. Для дилерів ми також підготували велику колекцію зображень, інформаційних та маркетингових матеріалів, які можна завантажити безпосередньо з нашого дилерського сайту.

Наш партнер з дистрибуції в Іспанії та Португалії:

SAINT SUAL S.L.
Calle del Ecuador 12
28850 Torrejón de Ardoz, Madrid
Spain
+34 (0)917 42 03 13
www.saintsual.com

Mister Size
Більше речей

Одягніть презерватив правильно - як це зробити, щоб не дратувати

Читайте зараз

Дружба+, спілкування, відкриті стосунки та полігамія – що таке сучасні моделі стосунків?

Читайте зараз

Неважливо, великий чи маленький - я люблю свій пеніс

Читайте зараз