Skip to main content

Запуск продажів у Великобританії та новий англомовний сайт

Ми раді повідомити, що компанія Pasante Healthcare, як дистриб'ютор у Великій Британії, розпочала продаж і доступна для всіх дилерів у Великобританії. Це також знаменує запуск англійського веб-сайту як інформаційної та торгової платформи для MISTER SIZE на острові. Відкрийте для себе наш новий веб-сайт та всю інформацію про можливості придбання презервативів за посиланням www.mistersize.co.uk.

Презервативи у Великобританії

Незважаючи на те, що деякі презервативи ви можете отримати безкоштовно від Національної служби охорони здоров'я у Великобританії, це стандартні презервативи. З Mister Size ви можете вибрати один з 7 розмірів презервативів і отримати свій ідеальний презерватив. Крім того, презервативи Mister Size особливо тонкі і тому приємні на дотик, але так само безпечні, як і стандартні презервативи. Ідеальний розмір може навіть зробити його безпечнішим, оскільки він не зісковзне, якщо презерватив завеликий. Якщо презерватив замалий, він перетискає пеніс, ви менше відчуваєте, а презерватив легше рветься. Тому варто використовувати презервативи Mister Size, ви відчуєте різницю.

Де купити презервативи Mister Size

Презервативи Mister Size можна буде придбати у наступних магазинах у Великій Британії:

Контакт для роздрібних продавців

Ви роздрібний продавець у Великобританії і хотіли б отримати наші презервативи Mister Size безмитно і швидко. Тоді, будь ласка, зв'яжіться безпосередньо з нашим дистриб'ютором у Великобританії:

ABS Holdings

Spring Lane
Forest Gate
Ringwood, UK BH24 3FH
United Kingdom
+44 (0) 1202 868 511

https://www.absholdings.com/brand/mister-size

 

Mister Size
Більше речей

Хороший секс не обов'язково має бути ідеальним

Читайте зараз

Таблетки – справді рівність у статі?

Читайте зараз

Презервативи та мастило: так секс працює як по маслу

Читайте зараз