Skip to main content

Номер 1 у великому порівнянні презервативів Stern.de - MISTER SIZE з дуже гарною оцінкою

Гарна новина для всіх, хто хоче користуватися презервативами, що ідеально підходять: У порівнянні презервативів за березень 2023 року, проведеному Stern.de, онлайн-порталом одного з найбільших щотижневих журналів Німеччини, наші презервативи MISTER SIZE посіли перше місце з результатом 1,2 бали!

Що робить MISTER SIZE таким особливим?

MISTER SIZE має 7 різних розмірів, що дозволяє використовувати презервативи для маргінальних розмірів, яких немає в асортименті багатьох інших виробників. Це означає, що навіть чоловіки з пенісом, наприклад, більшим за середній або меншим за середній, знайдуть презерватив, який ідеально їм підійде. Результат: комфортне відчуття при носінні, без сповзання або стискання. Крім того, наша високоякісна латексна суміш з натурального каучуку є м'якою, але стійкою до розривів, що робить презервативи MISTER SIZE тонкими, але міцними.

Презервативи MISTER SIZE виробляються в Малайзії компанією Karex, найбільшим виробником презервативів у світі. Це означає, що вони відповідають найвищим стандартам якості та класифікуються як сертифіковані медичні вироби відповідно до Директиви ЄС 93/42 EEC.

Ми раді отримати найвищу оцінку 1,2 (= дуже добре) і вдячні за довіру та позитивні відгуки наших клієнтів!

Mister Size
Більше речей

Одягніть презерватив правильно - як це зробити, щоб не дратувати

Читайте зараз

Дружба+, спілкування, відкриті стосунки та полігамія – що таке сучасні моделі стосунків?

Читайте зараз

Неважливо, великий чи маленький - я люблю свій пеніс

Читайте зараз