Skip to main content

Mister Size в італійських аптеках

Тепер ви можете придбати презервативи Mister Size в перших аптеках Італії, для чого ми уклали угоду з першим італійським аптечним оптовиком. Завдяки нашому оптовому постачальнику презервативи Mister Size тепер набагато легше і швидше доступні в багатьох аптеках Італії, а отже, набагато швидше потрапляють до вас, як користувачів презервативів.

Наша перша аптека в Італії

Задовго до того, як ми стали першим оптовим постачальником презервативів в Італії, перша аптека в Брунеку в Південному Тіролі вже мала в своєму асортименті наші презервативи Mister Size. Таким чином, аптека Zieglauer Farmacia - це так би мовити наш маяк на італійському аптечному ринку, звідки презервативи потрібного вам розміру тепер стають все більш поширеними в Італії і швидко та легко доступні для вас.

Додаткова інформація для кінцевих споживачів

Ви хочете купити Mister Size у вашій місцевій аптеці? На додаток до багатьох аптек у Німеччині, тепер це можливо і в Італії. Просто запитайте в аптеці, чи є в наявності ваші презервативи, або ж фармацевт може замовити їх для вас. Ви також можете звернутися до нас, якщо у вас виникнуть запитання, або дати їм підказку на нашому сайті.

Інформація для фармацевтів

Якщо ви фармацевт і хотіли б включити наші презервативи до свого асортименту, ми створили для вас спеціальну сторінку з усією інформацією, джерелами постачання та маркетинговими матеріалами. Якщо у вас виникнуть запитання, ви можете звернутися до нашого оптового постачальника або безпосередньо до нас у будь-який час.

Контактна особа для аптечної дистрибуції в Італії:
RÖSSLER SRL
Via Giotto-Str. 23
39100 Bozen - Bolzano (Італія)

Телефон: 0039-0471-913317
Факс: 0039-0471-915054
Електронна пошта: info(at)roesslerpharma(dot)it

Mister Size
Більше речей

Зробіть це більше - з сексуальними фантазіями у вашому особистому розумовому кіно

Читайте зараз

Один як ніхто інший – що таке різні форми пеніса

Читайте зараз

Сьогодні люди менше займаються сексом?

Читайте зараз