Skip to main content

Безкоштовні презервативи для студентів у Німеччині

Безкоштовні презервативи для всіх? Це вже давно стало нормою в багатьох країнах. Франція також нещодавно прийняла рішення про те, що кожен, хто не досягнув 26-річного віку, може отримати презервативи безкоштовно в аптеках. Однією з причин такого політичного рішення є стрімке зростання кількості випадків захворювань, що передаються статевим шляхом.

Ми в MISTER SIZE шоковані такою статистикою і разом зі Spondoms хочемо привернути увагу до того, наскільки важливою є контрацепція за допомогою презервативів.

"За останні роки показники інфікування багатьма захворюваннями, що передаються статевим шляхом, у Німеччині різко зросли. Ми дуже стурбовані цим і хочемо щось з цим зробити , - каже Луїс Гунга, один із засновників Spondoms.

Саме тому ми зараз працюємо разом, щоб полегшити молодим людям в Німеччині доступ до інформації про презервативи та безпечну контрацепцію". Тому студенти деяких університетів та коледжів з минулого тижня (тиждень 3 / 2023) отримують безкоштовні презервативи MISTER SIZE. Кампанія розпочалася в кампусі Рейнсько-Майнського університету прикладних наук у Вісбадені з відкриття першого автомата з презервативами, яким може скористатися кожен студент. Цього тижня диспенсери з презервативами MISTER SIZE були встановлені в Університеті Лейфана в Люнебурзі та в Кельнському технічному університеті в Дойці.

Оскільки презерватив надійно захищає лише тоді, коли він не рветься і не сповзає, у зазначеному диспенсері представлені всі 7 розмірів MISTER SIZE. Крім того, в комплекті є вимірювальна стрічка Mister Size, за допомогою якої ви можете швидко і легко визначити, який розмір презерватива підходить вам найкраще. З одного боку, це підвищує безпеку контрацепції, а з іншого - презервативи з більшою ймовірністю будуть використовуватися, якщо вони зручно сидять.

Загалом, проект був сприйнятий студентами дуже позитивно. "Ми очікуємо, що проект буде дуже добре сприйнятий і буде використаний з користю, особливо на численних заходах в нашій AStA", - говорить про проект Макс з AStA Люнебурзького університету. Студенти особливо задоволені тим, що презервативи MISTER SIZE доступні в різних розмірах, що зменшить кількість неприємних ситуацій у майбутньому.

Ми раді чудовим відгукам студентів про наші презервативи MISTER SIZE і дякуємо компанії Spondoms за захоплюючу співпрацю.

Для всіх тих, хто не отримує потрібних презервативів у своєму університеті, але все одно хоче безпечно користуватися правильним презервативом, ми пропонуємо наші недорогі пробні упаковки Mister Size, які допоможуть вам почати користуватися ними.

Відкрийте для себе пробні упаковки Mister Size зараз

Mister Size
Більше речей

Хороший секс не обов'язково має бути ідеальним

Читайте зараз

Таблетки – справді рівність у статі?

Читайте зараз

Презервативи та мастило: так секс працює як по маслу

Читайте зараз