Skip to main content

Мій презерватив Mister Size

Користувачі презервативів, які вже спробували кілька презервативів, пишуть нам знову і знову, що вони знайшли свій презерватив у MISTER SIZE. Звичайно, ми радіємо цьому і тому хотіли точно дізнатися, а також розповісти іншим про їхній досвід використання презервативів MISTER SIZE: так ми розпочали кампанію "Мій презерватив - MISTER SIZE".

Користувачі презервативів MISTER SIZE могли написати нам про свій досвід використання презервативів MISTER SIZE та отримати у відповідь 36 упаковок MISTER SIZE.

Ось результати та відгуки тестувальників:

Ми разом вже багато років і не хочемо дітей. Моя дівчина дуже піклується про своє здоров'я і є переконаним веганом. Досі у нас була проблема з тим, що презервативи на мені досить слабко тримаються. Тому ніхто з нас не міг його відпустити, тому що ми завжди трохи хвилювалися, що презерватив зісковзне або що сперма витече назовні. Оргазм разом? Дійсно важко.....! Моя дівчина побачила MISTER SIZE в аптеці Müller і одразу ж принесла цей ТЕСТ НАБІР. Тепер ми обидва відчуваємо себе дуже комфортно з 49 розміром, нічого не сповзає. Це дійсно змушує вас почувати себе добре. Тому Mister Size - це не просто мій презерватив, а дійсно наш презерватив.

Андреас, 38 років

Одна з моїх улюблених інфлюенсерів, яка сама є мамою, представила MISTER SIZE. Я думаю, що презервативи для нас дуже корисні, тому що ми хочемо ще одну дитину, але поки що ні. На жаль, мій коханий має проблеми з ерекцією з презервативами, і це не приносить задоволення. Тому ми спробували MISTER SIZE його розміру. Це дійсно має значення. Без презерватива все ще найкраще, але MISTER SIZE - це, безумовно, гарне рішення. Оскільки в його розмірі практично немає вибору, MISTER SIZE - це не тільки мій презерватив, але й наш презерватив.

Целіна, 31 рік

Мої стосунки зазвичай тривають недовго. Крім того, я маю величезні побічні ефекти, коли приймаю протизаплідні таблетки. Тому презервативи для мене є правильним засобом контрацепції. На жаль, мені завжди доводилося чути від чоловіків, що вони не хочуть користуватися презервативами, тому що вони зупиняють кров, і тоді вони не можуть тримати ерекцію, і це насправді правда.... Потім друг порекомендував мені MISTER SIZE. І дійсно, коли презервативи підходять за розміром, питання "так" чи "ні" стає набагато меншою проблемою. Більше того, вони дійсно приємні на дотик! Я завжди маю з собою кілька розмірів про всяк випадок. Ось чому MISTER SIZE - це мій презерватив.

Сандра, 32 роки

Я щасливо неодружений вже 2 роки і постійно ходжу на побачення, але презервативи Durex і Ritex не дуже добре підходили і часто вбивали атмосферу під час сексу, тому що відчуття були відсутні. Як тільки жінка наполягала на тому, щоб ми використовували презерватив, я був трохи відсторонений, і це мене трохи відштовхувало. Потім я побачив рекламу Mister Size на Lovoo і замовив пробну упаковку найбільшого розміру, і розмір 64 ідеально підійшов. Відтоді для мене більше не є проблемою використовувати презерватив, і мені не важливо, з ним чи без нього, тому що обидва варіанти чудово працюють і є дуже чуттєвими. Для мене життя без Mister Size вже неможливе, навіть якщо це контрацепція, я все одно перестраховуюсь, не відмовляючись від інтенсивних відчуттів.

Бен, 29 років

Мій презерватив МІСТЕРСЬКОГО розміру! У тебе теж так? Тоді напишіть нам свій детальний досвід зі згодою на його публікацію тут, і ми надішлемо вам 36 упаковок вашого розміру в якості подяки.

Mister Size
Більше речей

Хороший секс не обов'язково має бути ідеальним

Читайте зараз

Таблетки – справді рівність у статі?

Читайте зараз

Презервативи та мастило: так секс працює як по маслу

Читайте зараз