Skip to main content

Розміри презервативів в аптеці - Mister Size тепер доступні в Müller в Німеччині

Революція на полиці з презервативами

Чи може хтось подумати про те, щоб купити замале взуття або занадто широкі штани? Звісно, ні: одяг має відповідати фігурі. Але з усіх речей найкращому чоловічому предмету часто дають неправильний розмір одягу. З тієї простої причини, що презервативи в аптеках зазвичай доступні лише у двох різних розмірах. Але неправильно підібрані гумки не тільки погіршують захист, але й псують задоволення.

Хоча презервативи нашого розміру вже давно доступні в аптеках, з кінця березня 2022 року вони вперше з'являться на полицях аптек по всій країні: мережа аптек Müller взяла на себе роль першопрохідця і тепер має презервативи Mister Size у всіх 650 німецьких магазинах.

Щоб переконатися, що чоловіки (або жінки) дійсно обирають правильний презерватив з наших 7 розмірів, темно-синя смужка на упаковці показує ширину вашого пеніса. Якщо ви все ще не зовсім впевнені, ви можете взяти одну з понад 30 000 безкоштовних вимірювальних стрічок, що висять на полицях з презервативами в магазинах Müller, і виміряти себе вдома. Багато покупців вже знайомі з принципом роботи практичних паперових вимірювальних стрічок з великої шведської мережі меблевих магазинів, і тепер він працює аналогічно в Mister Size. Крім того, в магазинах Müller доступні нові тестові набори від Mister Size з трьома різними розмірами презервативів, які можна випробувати вдома.

Ми раді, що презервативи Mister Size з'явилися в аптеках, а отже, їх стало ще легше придбати в нашому регіоні. Багато пар неодмінно переживають момент "ага". Прислів'я "сидить, сидить, хитається і є повітря" залишилося в минулому з Mister Size.

Доступні в магазині та в інтернет-магазині

Окрім того, що презервативи Mister Size доступні у 650 магазинах Müller у Німеччині, тепер ви також можете замовити їх в інтернет-магазині Müller і отримати доставку до вашого магазину або тричі додому.

Mister Size
Більше речей

Одягніть презерватив правильно - як це зробити, щоб не дратувати

Читайте зараз

Дружба+, спілкування, відкриті стосунки та полігамія – що таке сучасні моделі стосунків?

Читайте зараз

Неважливо, великий чи маленький - я люблю свій пеніс

Читайте зараз