Skip to main content

Презервативи для дітей - презервативи, які ростуть разом з дітьми

Ви хочете знати, коли і як розповідати дітям про секс? Як найкраще підготувати та захистити їх або шукаєте відповідні презервативи для дітей?

Тоді ви потрапили в потрібне місце! У цій статті ми розповімо вам, що потрібно знати про сексуальну освіту, презервативи та розміри презервативів для дітей. Ми також підкажемо, де купити презервативи для дітей та підлітків, і поділимося найважливішими знаннями про презервативи.

Тож пристебніть ремені, бо ви не хочете це пропустити!

В якому віці слід навчати своїх дітей?

Відповідь на це питання може бути різною, але в основному правильне статеве виховання - це безперервний процес і в ідеалі не повинно бути одноразовою серйозною розмовою.

Найкраще говорити з дітьми про такі теми, як сексуальна згода, вагітність, хвороби, що передаються статевим шляхом, і статеве дозрівання, до того, як їм виповниться 10 років.

Тема контрацепції особливо важлива в цей час, тому що ваші діти потребують вашої підтримки. Поговоріть з ними про різні гормональні та негормональні методи контрацепції для жінок і чоловіків.

Таким чином ви зможете підготувати їх до наступних років і досвіду, а також переконатися, що вони зможуть зробити правильний вибір і захистити себе.

Найкращий спосіб просвітити дітей та молодь

Найкращий спосіб - це відкриті, відповідні до віку розмови, в яких діти можуть ставити вам будь-які запитання, що їх цікавлять. Це може відбуватися невимушено в повсякденному житті.

Якщо вам важко говорити на ці теми, або якщо ви просто хочете бути добре підготовленими, є багато різних книг, брошур і відео на цю тему.

До речі, дуже мало шкіл розповідають про розміри презервативів.

Ось чому абсолютно необхідно, щоб ви, як батьки, поговорили про це з хлопчиками і дівчатками, можливо, навіть повідомили в школі, що існують різні розміри презервативів.

Які презервативи купувати дітям?

Знайти правильні презервативи для підлітків складно, тому що пеніс 12, 13 або навіть 14-річних часто ще не повністю виріс. Залежно від того, коли починається ста теве дозрівання і скільки гормонів росту є в організмі, пеніс може рости до 6 років.

Це означає, що він може досягти свого повного розміру до 18, 19 або 20 років.

Через це стандартні презервативи 52 або 53 розміру часто не підходять, легко сповзають або занадто тісні. Це робить статевий акт небезпечним і незручним.

Існує також проблема, що презерватив, який раніше підходив за розміром, з часом може стати замалим, оскільки пеніс продовжує рости. Це знову ж таки робить секс небезпечним, оскільки замалі презервативи легше рвуться, вони незручні і можуть впливати на ерекцію. Це, в свою чергу, збільшує ймовірність незахищеного статевого акту.

Презервативи малих і великих розмірів

З цих причин для дітей та підлітків особливо важливо визначити правильний розмір презерватива і використовувати презервативи, які практично ростуть разом з ними.

Можливо, після вимірювання розміру презерватива виявиться, що презерватив 47 або 49 розміру на початку ідеально підходить. Однак через кілька місяців або років розмір може почати тиснути і стати незручним.

Тоді, як і при покупці взуття, настає час знову виміряти, переоцінити ширину або обхват і перейти на новий розмір презерватива.

До речі, довжина пеніса або крайньої плоті не має значення при покупці презерватива. Цілком нормально, якщо презерватив не розгорнутий до кінця або не повністю закриває пеніс, якщо його ширина або окружність відповідає розміру.

Таблиця розмірів презервативів - презервативи для маленьких і великих пенісів

Нижче наведено огляд різних розмірів презервативів, які ви можете придбати. Більшість виробників пропонують презервативи лише розмірів від 52 до 57.

У Mister Size ви також можете придбати презервативи меншого та більшого розміру, які ідеально підходять для малих (або компактних) та великих пенісів.

Для обхвату пеніса

Для діаметра пеніса

Розмір презерватива 47

менше 10 см

менше 3,18 см

Розмір презерватива 49

10 - 10,5 см

3,18 - 3,34 см

Розмір презерватива 53

10,5 - 12 см

3,34 - 3,82 см

Розмір презерватива 57

12,0 - 13,5 см

3,82 - 4,3 см

Розмір презерватива 60

13,5 - 14,5 см

4,3 - 4,62 см

Розмір презерватива 64

14,5 - 15,5 см

4,62 - 4,93 см

Розмір презерватива 69

більше 15,5 см

більше 4,93 см

Де купити презервативи для дітей та підлітків?

Оскільки більшість магазинів наразі продають презервативи лише стандартних розмірів 52-57, найпростіше замовити відповідні презервативи для дітей в інтернеті.

В основному, презервативи надсилаються в нейтральних упаковках, що означає, що вам не потрібно турбуватися про те, що ваші сусіди (або батьки) побачать те, що ви замовили.

Ви можете знайти презервативи Mister Size різних розмірів в аптеках Müller, в багатьох аптеках, а також в магазинах Оріон.

Важливі знання про презервативи для дітей

Вибір правильного розміру презерватива - це перший важливий крок. Але що далі? Як зберігати презервативи? Як їх правильно використовувати? Що станеться, якщо презерватив лопне або застрягне?

Усю цю інформацію ви можете знайти тут:

Висновок - презервативи для дітей

Правильне статеве виховання дітей та підлітків є важливим і повинно відбуватися максимально відкрито. Тільки тоді діти матимуть шанс насолоджуватися безпечним сексом, запобігати вагітності, захищати себе і залишатися здоровими.

Вибір правильного розміру презерватива - це важливий крок для того, щоб презервативи сприймалися як щось корисне і хороше.

Тільки з правильним розміром презерватива ви будете оптимально захищені і зможете отримати максимальне задоволення.

До речі: Якщо ви збираєтеся зайнятися сексом вперше, вам варто прочитати нашу статтю про перший секс, щоб ваш перший раз був чудовим!

Дізнайтеся більше про презервативи

7 verschiedene Kondomgrößen von Mister Size an Wäscheleine
Сексуальні знання про презервативи

Визначте правильний розмір презерватива за 4 простих кроки

Використання презервативів правильного розміру є важливим для надійного захисту. Тут ви можете дізнатися, як визначити правильний розмір за 4 простих кроки.

Kondom Anwendung
Наші поради щодо презервативів

Застосування презервативів

Про що слід пам'ятати при використанні презервативів? Ось найважливіші поради перед використанням презервативів.

Mister Size Kondome in verschiedenen Größen
Сексуальні знання про презервативи

Презервативи та розміри презервативів: Відповіді на всі ваші запитання

У цій статті ви знайдете відповіді на всі запитання про презервативи та їхні розміри. Натисніть зараз, щоб прочитати більше.