Skip to main content

Застосування презервативів - офіційний посібник для Mister Size

Про що слід пам'ятати при використанні презервативів? Як правильно користуватися презервативом? Дізнайтеся більше про використання презервативів тут.

Перш ніж почати

Презервативи Mister Size прості у використанні та приносять задоволення. При правильному використанні вони допомагають запобігти вагітності та передачі захворювань, що передаються статевим шляхом. Для оптимального захисту ви повинні знати або з'ясувати, який розмір презерватива вам підходить. Всі інструкції з використання презервативів ви знайдете в кінці цієї статті і, звичайно ж, офіційно в кожній упаковці презервативів.

Після того, як ви знайшли потрібний презерватив, уважно подивіться на індивідуальну упаковку і перевірте, чи не пошкоджена вона. Якщо обгортка явно пошкоджена, презерватив слід викинути. Задля власної безпеки та безпеки вашого партнера використовуйте тільки неушкоджені презервативи.

Перед тим, як надягати презерватив, ви повинні мати повну ерекцію. Не намагайтеся надягати презерватив на пеніс, поки він не стане твердим. Якщо ваш пеніс твердий, ви можете надіти презерватив, але це завжди слід робити до першого контакту з партнером, тому що іноді невелика кількість сперми може вийти до оргазму.

Покрокова інструкція з використання презервативів

Одягати презерватив дуже просто. Ми вже детально описували, як правильно надягати презерватив в окремій статті в блозі.

Безпосередньо до інструкції

Відео про застосування презервативів

Після використання

Якнайшвидше після оргазму, але в будь-якому випадку до того, як ви знепритомнієте, ви повинні повністю витягнути пеніс з презервативом з партнера. Щоб перестрахуватися, краще притримувати презерватив під час витягування, щоб запобігти зісковзуванню презерватива і можливому витіканню сперми.

Після використання, будь ласка, не кидайте використаний презерватив або будь-який інший предмет, який не є туалетним причалом, в унітаз. Інакше каналізація може заблокуватися, а ніхто не хоче мати подібних проблем після найкращого в світі задоволення. Презервативи завжди слід викидати разом зі звичайними побутовими відходами.

Найважливіші поради перед початком використання презервативів Mister Size

  1. Якщо потрібна додаткова змазка, використовуйте лубрикант на водній основі.
  2. Не використовуйте лубриканти на масляній основі, такі як вазелін, мінеральна олія та крем для тіла, оскільки вони можуть послабити презерватив і згодом призвести до виходу виробу з ладу. Це також стосується деяких лікарських засобів місцевої дії (мазі або креми), які наносяться на статевий член або піхву. Якщо ви не впевнені щодо впливу ліків, які ви використовуєте в поєднанні з презервативами, запитайте свого лікаря або фармацевта.
  3. Не використовуйте презерватив, якщо гумовий матеріал липкий або крихкий, або якщо окрема обгортка явно пошкоджена.
  4. Зверніться до лікаря якомога швидше або принаймні протягом 72 годин, якщо презерватив протікає або лопається під час використання.
  5. Презервативи призначені лише для одноразового використання. Повторне використання презервативів може збільшити ризик пошкодження та інфікування.
  6. При правильному використанні під час кожного статевого акту латексні презервативи допомагають запобігти вагітності та знижують ризик передачі ВІЛ/СНІДу та інших інфекційних захворювань, що передаються статевим шляхом.
  7. Жоден метод контрацепції не може забезпечити 100% захист від вагітності або передачі ВІЛ та інфекцій, що передаються статевим шляхом. Якщо ви підозрюєте, що ви або ваш партнер вагітні або інфіковані, негайно зверніться до лікаря.
  8. Цей продукт містить натуральний латекс, який може викликати алергічні реакції, включаючи анафілактичний шок. Якщо у вас є алергія на вироби з натурального латексу, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням.
  9. Зберігати в прохолодному, сухому місці, захищеному від прямих сонячних променів.
  10. Тримати подалі від дітей. Небезпека удушення від надутих або розірваних презервативів.
  11. Використання презервативів під час орального сексу збільшує ризик задухи.
  12. Використання додаткової змазки під час анального сексу може зменшити ризик пошкодження.
  13. Презерватив - це медичний виріб для неспеціалістів - дорослих чоловіків або жінок.
  14. Про будь-який серйозний інцидент, пов'язаний з виробом, необхідно повідомити виробника та компетентний орган держави-члена ЄС, де проживає користувач та/або пацієнт.
  15. Ці презервативи відповідають міжнародним стандартам ISO 4074 / EN ISO 4074.

Щось ще незрозуміло?

У вас виникли запитання щодо використання презервативів Mister Size? Не соромтеся звертатися до нас через нашу контактну форму. Ви також можете знайти відповіді на багато питань у розділі поширених запитань.

Mister Size
Більше речей

Одягніть презерватив правильно - як це зробити, щоб не дратувати

Читайте зараз

Дружба+, спілкування, відкриті стосунки та полігамія – що таке сучасні моделі стосунків?

Читайте зараз

Неважливо, великий чи маленький - я люблю свій пеніс

Читайте зараз