Skip to main content

Правильно одягаємо презерватив: Як зробити це правильно з першого разу та найбільші помилки

Правильне вдягання презерватива - найважливіша, але часто і найдратівливіша частина сексу, адже завжди існує ця дурна пауза.

Цей посібник допоможе вам ідеально надягати презерватив всього за кілька секунд, розпізнавати проблеми та уникати найбільших помилок.

У нас також є поради, як зробити цей процес ще більш красивим і навіть дуже еротичним для вас обох.

Тож уважно прочитайте інструкцію, і ви обов'язково впораєтесь із завданням.

Як правильно надягати презерватив - покрокова інструкція

Виконавши ці 6 кроків, ви і ваш партнер будете в безпеці, і надягання презерватива стане для вас легкою справою. У цьому посібнику ми поговоримо про крайню плоть у кроці 4. Якщо ви обрізані, ви, звичайно, можете просто пропустити цей крок.

1. дотримуйтесь інструкцій з упаковки

Навіть якщо ви прочитали інструкцію з надягання презерватива тут, ви завжди можете звернутися до інструкції на упаковці презерватива, якщо ви не впевнені. Там ви знайдете всю інформацію, необхідну для правильного надягання презерватива.

Відкриваємо упаковку презерватива

Коли ви тримаєте пластикову упаковку презерватива в руці, ви можете просто розірвати її рукою вздовж зубчастої сторони. Якщо не вдається розірвати презерватив з одного боку, часто допомагає спробувати розірвати з іншого.

Дуже важливо, щоб ви ніколи не використовували ножиці, ножі, зуби або інші гострі чи загострені предмети для розкриття упаковки.

Це може пошкодити презерватив так, що ви цього не помітите.

3. вийміть презерватив і тримайте його правильною стороною донизу

Після того, як ви відкрили упаковку, ви можете дістати презерватив.

Перед тим, як витягти його, переконайтеся, що ваші пальці чисті і на них немає сперми або крапель задоволення.

Якщо ви мали контакт з презервативом, ваша партнерка може завагітніти, незважаючи на презерватив.

Щоб перевірити, чи правильно ви тримаєте презерватив, можна взяти його за кінчик і злегка потягнути за зовнішнє кільце.

Якщо зовнішнє кільце утворює невеликий край, то презерватив надітий правильно. Якщо ж у вас суцільна поверхня і ви не можете потягнути кільце далі, то ви вдягаєте презерватив не в той бік.

4. відтягніть крайню плоть, якщо вона у вас є

Якщо у вас є крайня плоть, настав час відтягнути її якомога далі однією рукою. Ваш партнер також може допомогти вам однією або двома руками. Це також допоможе вам зберегти ерекцію і зробить процес трохи веселішим.

5. Сядьте і перекотіться вниз

Майже готово! Тепер тримайте презерватив, як маленький капелюшок, на кінчику пеніса, притримуючи його за кінчик. Найкраще це робити великим і вказівним пальцями.

Переконайтеся, що в кінчику немає повітря, тому що це може збільшити ризик того, що презерватив лопне після того, як ви його надягнете.

Коли повітря вийшло і крайня плоть відтягнута назад, можна розгорнути презерватив настільки, наскільки це можливо. Він повинен покривати весь стовбур пеніса, аж до основи.

6. отримуйте задоволення

Презерватив надітий, повітря з кінчика вийшло і презерватив щільно прилягає? Чудово, ось як правильно користуватися презервативом, тепер ви готові до чудових моментів удвох.

Якщо все йде не так гладко, краще взяти з собою лубрикант. Це не тільки полегшить відчуття для вас обох, але й захистить презерватив від пошкодження від надмірного тертя.

Про те, які лубриканти особливо хороші, а які ні, можна прочитати тут.

Найпоширеніші проблеми з надяганням презерватива

Презерватив надітий неправильно

Якщо ви випадково надягли презерватив не тією стороною, завжди використовуйте новий презерватив, якщо ви вже мали контакт з кінчиком пеніса.

Це важливо, тому що в іншому випадку на зовнішній стороні презерватива можуть залишитися краплі сперми, які можуть призвести до вагітності вашого партнера.

Презерватив важко розгортається або розгортається лише частково

Якщо презерватив важко розгортається, не розгортається взагалі або розгортається лише частково, це може бути пов'язано з двома причинами:

1. ви надягли презерватив неправильно 2. ви вибрали неправильний розмір презерватива і намагаєтеся розгорнути занадто малий презерватив.

У першому випадку вам слід використовувати новий презерватив, як описано вище. У випадку 2, ми рекомендуємо вам перевірити розмір презерватива не пізніше, ніж перед наступним статевим актом.

Використання презерватива правильного розміру не тільки полегшує розгортання презерватива, але й підвищує вашу безпеку та покращує ваші відчуття під час сексу.

Тут ви знайдете інформацію та інструменти, які допоможуть вам визначити свій розмір презерватива.

Ерекція зникає після надягання презерватива

Якщо ви одягаєте презерватив і незабаром після цього втрачаєте ерекцію або більше не можете його належним чином утримувати, це також може бути ознакою того, що презерватив замалий.

Тому ми радимо вам один раз виміряти його розмір.

Якщо презерватив завеликий

Якщо презерватив завеликий, він може легко сповзати, бути недостатньо щільним, а отже, не захищати від небажаної вагітності або ІПСШ.

Ось чому ви завжди повинні переконатися, що маєте презерватив правильного розміру.

Не можна надягати презерватив - помилки, яких слід уникати при надяганні презерватива

Щоб уникнути неприємних сюрпризів, є кілька речей, яких слід уникати за будь-яку ціну. Більшість з цих речей можуть здатися вам очевидними, але не варто про них забувати:

Старі та пошкоджені презервативи

Презервативи з вичерпаним терміном придатності, презервативи, які були затиснуті в гаманці або занадто довго пролежали в теплі тощо - не місце на статевому члені, а місце у смітнику.

Перед тим, як надягати презерватив на пеніс, перевірте, чи не пошкоджена упаковка і сам презерватив. Якщо в упаковці все ще є повітря, яке можна видавити, презерватив також слід утилізувати.

Масажна олія та жирні лубриканти

Презервативи ненавидять жир! У поєднанні з олією, вазеліном, вершковим маслом тощо вони стають пористими і миттєво розчиняються.

Ось чому вам слід бути обережними під час масажу перед сексом - адже зазвичай після нього на руках і тілі залишаються сліди олії. Те ж саме стосується, якщо ви перед цим нанесли лосьйон на руки. Більше інформації про це ви можете знайти в нашому посібнику про лубриканти і презервативи!

Розмір презерватива замалий або завеликий

Секс з презервативом, який насправді не підходить, може швидко обернутися проти вас. Він погано прилягає, його можна вдягнути лише через силу, він легше рветься, і ви менше відчуваєте.

Не кажучи вже про ризик ЗПСШ та небажаної вагітності. Ось чому ви завжди повинні використовувати презервативи правильного розміру.

Початок для недосвідчених

Якщо ви ніколи раніше не вдягали презерватив, дуже корисно кілька разів потренуватися на собі. Це дасть вам більше практики, яка може надзвичайно допомогти вам, коли це має найбільше значення.

Ви не тільки станете більш впевненими в собі, але й зробите це швидше і виглядатимете краще в цілому.

В іншому випадку, якщо ваш партнер більш досвідчений, він або вона може зробити покриття замість вас.

Ви повинні робити такі особливі речі, як надягання презерватива ротом, тільки якщо ваш партнер дійсно знає, як це робити, і може зробити це без ризику для вас.

Краплі хтивості та сперма на презервативі

Якщо краплі любощів або сперми потраплять на ваші пальці і торкнуться зовнішньої сторони презерватива, захист буде втрачено.

Ось чому важливо тримати руки чистими.

Якщо ви сумніваєтеся, коротко вимийте руки. А якщо щось пішло не так, просто використовуйте новий презерватив.

Використовуйте презервативи більше одного разу

Після того, як ви одягли презерватив на пеніс, ви повинні його утилізувати. Не має значення, еякулювали ви чи ні.

Як тільки презерватив відкрився, його потрібно використати або утилізувати.

Незапланований анальний секс

Якщо ви хочете піти до чорного ходу, вам потрібно належним чином підготуватися, використовувати відповідний презерватив і достатню кількість лубриканта.

Інакше це буде не тільки болюча і, можливо, остання пригода такого роду - є також великий ризик, що презерватив порветься через тертя.

А цього потрібно уникати за будь-яку ціну. Тож добре підготуйтеся, а потім вирушайте назустріч лоскоту.

Висновок - Правильне надягання презервативів

Особливо перші кілька разів може бути складно правильно і швидко вдягнути презерватив, що майже завжди призводить до невеликої паузи.

Але це не означає, що це повинно вас турбувати. Навпаки, ви можете свідомо включити надягання презерватива у вашу прелюдію, відсвяткувавши його як особливий момент.

Наприклад, ваш партнер може одягнути його рукою або ротом і підготувати "себе" до сексу. Таким чином, ви можете перетворити вбивцю хтивості на еротичний ритуал, який ще більше збудить вас.

Наостанок, ми б хотіли порадити вам дізнатися свій розмір презерватива, щоб забезпечити оптимальний захист і отримати якомога більше задоволення.

Mister Size
Більше речей

Хороший секс не обов'язково має бути ідеальним

Читайте зараз

Таблетки – справді рівність у статі?

Читайте зараз

Презервативи та мастило: так секс працює як по маслу

Читайте зараз