Skip to main content

Правильне зберігання презервативів - про що потрібно пам'ятати при зберіганні презервативів

Правильне зберігання презервативів має безпосередній вплив на термін придатності та безпеку презервативів, тому вам слід знати найважливіші правила зберігання. Якщо вам цікаво, що можна зробити неправильно при зберіганні презервативів, відповідь: досить багато!

В принципі, це досить просто, вам просто потрібно зберігати презервативи в темному і прохолодному місці. Однак це вже дає перші підказки, що може піти не так при правильному зберіганні презервативів. З одного боку, ви повинні переконатися, що при зберіганні презервативів дотримується правильна температура, а з іншого - вони не повинні знаходитися під прямими сонячними променями. Надзвичайно висока температура, а також високий тиск або постійне тертя можуть пошкодити презерватив і зробити його пористим або залишити в ньому дірку.

Тож чого слід уникати при зберіганні презервативів?

Як описано вище, висока температура, тертя, прямі сонячні промені або високий тиск пошкоджують презерватив і скорочують термін його придатності. Гострі або загострені предмети також ніколи не повинні зберігатися разом з презервативами. Слід уникати наступних типових помилок при зберіганні:

  • Не зберігайте презервативи в гаманці - вони піддаються тиску і часто підвищеному тертю.
  • Не зберігайте презерватив у сумочці або рюкзаку - тут також часто існує небезпека підвищеного тертя або гострих предметів, які можуть призвести до утворення дірки.
  • Не зберігайте презервативи в машині або бардачку - це проблема, особливо в середині літа, тому що коли машина стоїть на сонці, в ній часто буває занадто спекотно для презервативів.
  • Не зберігайте презервативи під прямими сонячними променями - навіть тут, наприклад, на підвіконні, вони можуть сильно нагрітися, особливо влітку.
  • Будьте обережні в середині літа, коли температура перевищує 30°C. Якщо у вас є квартира під дахом, де влітку протягом тривалого періоду часу температура перевищує 30°C, вам слід покласти презервативи в холодильник.

Як зберігати презервативи вдома

Найкраще місце для зберігання презервативів вдома - це, як правило, тумбочка біля ліжка. Там презервативи зазвичай зберігаються в прохолодному, темному місці і завжди будуть під рукою, коли вони вам знадобляться. Найкраще зберігати презервативи в шухляді на тумбочці біля ліжка, оскільки, залежно від моделі, безпосередньо під приліжковою лампою може бути досить спекотно, а в темному місці їх також не зберігають.

Винятком є вищезгадана середина літа, коли температура тримається вище 30°C протягом тривалого періоду часу, найкращим місцем для зберігання презервативів є холодильник.

Як захистити презервативи під час подорожі?

Якщо ви хочете взяти презервативи з собою в дорогу або в подорож, просто покласти їх у гаманець або кинути в рюкзак чи сумочку, як згадувалося вище, - не найкраща ідея. Гострі предмети, такі як ручки або навіть ключі, а також тертя між іншими предметами можуть пошкодити презервативи, і тоді у вас просто не буде під рукою безпечного презерватива, коли це буде потрібно.

Що ж ви можете зробити, щоб запобігти цьому? - Просто придбайте невелику, міцну металеву або пластикову коробку, в яку ви можете упакувати свій запас в дорогу, і ваші презервативи будуть надійно захищені. Тепер вам просто потрібно переконатися, що вони не будуть постійно зберігатися в занадто теплому місці посеред літа.

Mister Size
Більше речей

Зробіть це більше - з сексуальними фантазіями у вашому особистому розумовому кіно

Читайте зараз

Один як ніхто інший – що таке різні форми пеніса

Читайте зараз

Сьогодні люди менше займаються сексом?

Читайте зараз