Skip to main content

Підвищення потенції у чоловіків, як поліпшити потенцію

У цій статті ви дізнаєтеся, що може призвести до проблем з ерекцією у чоловіків, а також що можна зробити, якщо ви хочете усунути проблеми з потенцією.

Речі, які можуть призвести до проблем з потенцією

Існують деякі речі, які можуть бути причиною проблем з потенцією у чоловіків. До них відносяться

  • Нездорова дієта
  • недостатня фізична активність
  • Психічні проблеми або стрес
  • Ліки або наркотики
  • Неправильний розмір презерватива
  • Інші шкідливі звички

Як ваш раціон впливає на потенцію

Дієта відіграє величезну роль у нашому здоров'ї, самопочутті та навіть у потенції. Високооброблені, солодкі та жирні продукти в помірних кількостях - це нормально. Але якщо ви їсте ці продукти часто або у великих кількостях, вони можуть завдати шкоди вашому організму.

Результатом може бути ожиріння, високий рівень жиру в крові, цукровий діабет або артеріосклероз. Ці захворювання також можуть зашкодити вашій потенції і призвести до еректильної дисфункції.

Ці продукти підвищать вашу потенцію

Якщо ви хочете покращити свою потенцію, вам слід дотримуватися збалансованої та здорової дієти. Намагайтеся їсти свіжі продукти з якомога меншою обробкою.

Фрукти та овочі, такі як ожина, яблука, цитрусові, помідори і спаржа, а також горіхи, продукти з борошна грубого помелу, риба і картопля особливо рекомендуються для збалансованої дієти.

Вважається, що такі продукти особливо сприяють підвищенню потенції та подовженню ерекції. Вважається, що це

Устриці

Устриці багаті на цинк. Вважається, що цинк стимулює вироблення тестостерону і, таким чином, може сприяти підвищенню лібідо (потягу до сексу).

Часник

Часник впливає на кровообіг і розслаблення м'язів, що може впливати на еректильну функцію. Результатом може бути довша і міцніша ерекція.

Женьшень

Женьшень містить гінсенозиди, які, як вважають, вивільняють власний тестостерон організму. Тестостерон може підвищити потенцію і бажання.

Кавун

Кавун містить L-цитрулін, який, як було доведено, стимулює кровообіг і, таким чином, покращує ерекцію.

Банани

Калій, що міститься в бананах, може розширювати кровоносні судини, знижувати кров'яний тиск і, таким чином, покращувати потенцію.

Гарбузове насіння

Високий вміст L-аргініну в гарбузовому насінні забезпечує на 20% кращі спортивні результати, а також покращує ерекцію.

Корінь маки

Корінь маки вже був позитивно протестований в дослідженнях щодо його афродизіакальної дії, а також використовується в традиційній натуропатії для лікування дефіциту лібідо та розладів потенції.

Індичка

Темне м'ясо індички може містити до 300 мг таурину. Вважається, що таурин підтримує спортивну витривалість, а також серцево-судинні функції, що також може призвести до посилення потенції.

Харчові добавки для підвищення потенції

Якщо ви хочете зробити більше, ніж просто харчуватися здоровою їжею, регулярно займатися спортом і зменшити стрес, ви можете спробувати дієтичні добавки. Вони можуть бути корисним доповненням.

У будь-якому випадку, ви повинні переконатися, що використовуєте високоякісні харчові добавки, по можливості органічної якості і вироблені в Німеччині. Вимоги до якості німецької продукції дуже високі.

Наша добавка MISTER SIZE для активних чоловіків виробляється в Німеччині і містить такі цінні інгредієнти, як мака, таурин, цитрат цинку, L-цитрулін та L-аргінін у добре збалансованому дозуванні.

Ви можете дізнатися більше про нього тут

Як спорт може допомогти вашій потенції

Спорт також повинен стати регулярною частиною вашого життя, якщо ви хочете підвищити свою чоловічу силу в довгостроковій перспективі.

Види спорту на витривалість, такі як біг, ходьба, їзда на велосипеді, веслування, плавання тощо, або силові тренування можуть допомогти поліпшити кровообіг і загальну фізичну форму. Вони також допомагають зменшити стрес і сприяють розумовій діяльності.

Крім того, ви можете тренувати м'язи тазового дна, щоб отримувати сильніші оргазми і довше утримувати ерекцію.

Проста вправа для цього - напружувати і розслабляти м'яз ПК. Напружте м'яз, затримайте його на 3-10 секунд, а потім знову розслабте. Повторіть це 10 разів поспіль. Потім зробіть невелику перерву і повторіть 2-3 рази.

Інші фактори, що вбивають потенцію, про які варто знати

Окрім неправильного харчування та недостатньої фізичної активності, існують також психологічні причини, які можуть зашкодити вашій потенції. До них відносяться стрес, необхідність працювати, нервозність, невпевненість у собі або психічні захворювання, такі як депресія або вигорання.

Якщо ви страждаєте від однієї з цих проблем, ви можете бути цілком здорові фізично, можливо, ви навіть стежите за своїм харчуванням і регулярно тренуєтеся. Однак ви все одно можете відчувати труднощі з ерекцією або взагалі не мати бажання.

Зменшення стресу і тиску, пов'язаного з роботою, можливо, навіть звернення за професійною допомогою, може допомогти...

Інші шкідливі звички, такі як вживаннянікотину та алкоголю, також можуть впливати на потенцію.

На щастя, дослідження показали, що еректильна дисфункція у колишніх курців з часом покращується.

Якщо вам доводиться регулярно приймати ліки, вам слід уважно прочитати інструкцію до препарату, оскільки ліки також можуть викликати еректильну дисфункцію і втрату лібідо.

Чи шкодить мастурбація моїй потенції?

В принципі, мастурбація не має негативного впливу на вашу потенцію. Насправді, все навпаки.

Регулярна мастурбація може мати багато позитивних ефектів на організм в цілому, а також на ерекцію і потенцію.

Однак основною передумовою для цього є те, що ви вважаєте мастурбацію приємною і красивою, не асоціюєте її з соромом і не робите це з примусу. Також не слід мастурбувати незадовго до сексу, оскільки досвід показує, що це може призвести до проблем з ерекцією.

Презервативи спричиняють проблеми з ерекцією

Наслідки використання презервативів неправильного розміру часто недооцінюють. Занадто малі презервативи порушують потік крові через пеніс і знижують чутливість.

Обидва ці фактори разом можуть призвести до швидкої втрати ерекції.

Ось чому ви повинні переконатися, що вибираєте і використовуєте презервативи правильного розміру, щоб уникнути еректильної дисфункції, спричиненої презервативами.

Чи можна лікувати еректильну дисфункцію за допомогою ліків?

Якщо ви змінили свої звички, але еректильна дисфункція все одно зберігається протягом тривалого часу, вам слід поговорити з лікарем.

Звичайно, це стосується і тих випадків, коли ви підозрюєте, що за проблемою стоїть медичне захворювання.

Зараз існують способи лікування еректильної дисфункції і навіть імпотенції за допомогою ліків, якщо ніщо інше не допомагає.

Однак ви ніколи не повинні купувати віагру або інші препарати для підвищення потенції в інтернеті, оскільки в Німеччині їх продаж без рецепта є незаконним. Відповідно, безрецептурні препарати для цієї мети становлять потенційну небезпеку. Їх не слід застосовувати без консультації з лікарем!

Висновок про еректильну дисфункцію та підвищення чоловічої потенції

Підсумовуючи, ми можемо сказати, що ви можете помітно покращити свою чоловічу силу, дотримуючись здорової, збалансованої дієти, виконуючи достатню кількість фізичних вправ і зменшуючи рівень стресу.

Відмова від нікотину, алкоголю та наркотиків також може допомогти підвищити потенцію.

Якщо ви хочете підвищити свою потенцію природним шляхом за допомогою дієти, ви можете перевірити, як дієтичні добавки, такі як MISTER SIZE Добавка для активних чоловіків працюють для вас.

Mister Size
Більше речей

Одягніть презерватив правильно - як це зробити, щоб не дратувати

Читайте зараз

Дружба+, спілкування, відкриті стосунки та полігамія – що таке сучасні моделі стосунків?

Читайте зараз

Неважливо, великий чи маленький - я люблю свій пеніс

Читайте зараз