Skip to main content

Займатися сексом вперше: Поради та інформація, щоб зробити його прекрасним

У вас є хлопець або дівчина, і незабаром у вас може бути перший раз, або ви просто хочете дізнатися більше? Тоді в цій статті ви знайдете найкращі поради та інформацію про те, про що варто подумати і на що звернути увагу.

Чи дійсно ви готові до свого першого разу?

Ви обов'язково повинні задати собі та їй це питання до того, як щось станеться!

Ніякого тиску!

Ви ніколи не повинні робити щось або просити когось зробити щось, чого ви не хочете робити або до чого ви не готові. Це абсолютно нормально, якщо ти не готовий до сексу.

Не поспішай, навіть якщо тобі здається, що всі твої друзі вже займалися сексом. Чим менше ти будеш тиснути на себе, тим більше шансів, що твій перший секс з кимось буде приємним і корисним досвідом.

У якому віці в Німеччині люди вперше вступають у статеві стосунки?

В середньому, більшість підлітків у Німеччині займаються сексом у 17,2 років. Для дівчат це відбувається в 17,0 років, а для хлопців трохи пізніше - в 17,4 років. Цікаво відзначити, що середній вік першого сексуального контакту в останні роки зростає. У 1998 році 29% 15-річних дівчат і 10% 14-річних хлопців вже мали перший досвід.

Середній вік дівчат, які мають перший секс у Німеччині

Нижче ви знайдете короткий список відповідно до віку дівчат і відсоток того, скільки з них вже мали секс:

  • Дівчата в 14 років: Приблизно від 2 до 4%.
  • Дівчата у віці 15 років: Приблизно від 9 до 13
  • Дівчата у віці 16 років: Приблизно від 26 до 35
  • Дівчата у віці 17 років: Від 37 до 69%.

Від 31 до 63% дівчат вперше займаються сексом у 18 років або пізніше.

Середній вік хлопців, які вперше вступають у статевий зв'язок у Німеччині

Нижче ви знайдете короткий список відповідно до віку хлопців і відсоток того, скільки з них вже займалися сексом:

  • Хлопці в 14 років: Приблизно від 3 до 6%
  • Хлопчики у віці 15 років: Приблизно від 10 до 21
  • Хлопчики у віці 16 років: Приблизно 35-37%.
  • Хлопці у віці 17 років: Приблизно 59-64%.

36-41% хлопців вперше займаються сексом у 18 років або пізніше.

Як підготуватися до першого сексу

Щоб ваш перший секс з кимось був якомога приємнішим, ось кілька речей, які варто зробити заздалегідь.

Поговоріть про контрацепцію

Поговорити про контрацепцію до того, як ви займетеся сексом, неймовірно важливо, адже ви хочете запобігти вагітності та ІПСШ.

Чітко з'ясуйте, який метод контрацепції використовується для жінок, а який - для чоловіків.

Розмова про ІПСШ

Це питання особливо важливе, якщо ваш партнер вже займався сексом раніше. Запитайте, чи використовували презервативи. Якщо ні, поцікавтеся, чи перевірявся ваш партнер після цього на ІПСШ.

Якщо це не так, ви обов'язково повинні використовувати презерватив!

Вибір розміру презерватива та купівля презервативів

Незалежно від того, чи займався ваш партнер сексом раніше, ми рекомендуємо завжди використовувати презерватив правильного розміру. Це захистить вас від ІПСШ та вагітності, а якщо ви хлопець, це також допоможе вам протриматися довше і отримати більше задоволення.

Крім того, правильний розмір презерватива захистить вас від того, що він зісковзне або лопне.

Це також захистить вас від партнерів, які брехали вам про інші методи контрацепції або ІПСШ.

Знайдіть свій ідеальний розмір презерватива за 4 простих кроки

Правильне використання презервативів

Після того, як ви знайшли правильний розмір презерватива, вам потрібно правильно ним користуватися.

Дізнайтеся, як правильно надягати презерватив тут.

Якщо ви прочитаєте цю статтю, то зможете вдягти його швидше і перейти до найцікавішого.

Необов'язково: вибрати і купити лубрикант

Лубрикант може допомогти дівчатам, якщо вони недостатньо намочують презерватив через нервозність або взагалі, і в результаті відчувають себе не дуже добре. Хлопці також почуватимуться краще, якщо все буде добре.

Читайте тут, щоб дізнатися більше про змазку.

Якщо ви гей (або не гей) і хочете спробувати анальний секс вперше, лубрикант особливо важливий. Крім того, є ще кілька речей, які потрібно врахувати, щоб анальний секс був дійсно хорошим.

Читайте тут, щоб дізнатися, як відбувається перший анальний секс.

Як відбувається перший раз?

Представлення першого разу

Ви, напевно, вже обіймалися, цілувалися і, можливо, навіть пестили і досліджували тіла один одного руками. Або, можливо, ви вже грайливо боролися один з одним. Таким же чином ви можете ініціювати секс уперше. Після того, як ви почали пестити, можна запустити руки під одяг партнера.

Роздягання і прелюдія

Почніть з верхньої частини тіла і роздягайтеся потроху. Ви можете робити це самі, а можете допомагати один одному, якщо вам так зручніше. У проміжках між цим ви можете цілуватися, обійматися і розмовляти.

Під час прелюдії ви можете цілувати, пестити і масажувати тіла один одного. Можливо, ви також можете взяти пеніс до рота або лизати піхву. Все, що вам приємно і на що ви обоє згодні, дозволено.

Ви зрозумієте, що ваше тіло готове до більшого, коли піхва стане вологою, а пеніс твердим. Перед тим, як ви підете далі, має бути і те, і інше.

Одягання презерватива

Вона мокра, він твердий, і ви хочете зробити наступний крок? Тоді саме час дістати презерватив і вдягнути його, перш ніж продовжувати.

Проникнення і не тільки

Далі хлопець може лягти на дівчину або дівчина на хлопця під час або до введення пеніса в піхву. Тут не поспішайте і заглиблюйтеся крок за кроком, щоб все встигло пристосуватися до нової ситуації.

Потім ви можете рухати стегнами, щоб пеніс рухався всередину і назовні. Це можуть бути більші або менші рухи. Особливо для дівчаток може бути приємніше, якщо хлопець залишиться глибоко і буде тертися лобковою кісткою об піхву і клітор.

І що далі?

Тим часом ви повинні розмовляти один з одним і координувати свої дії. Використовуйте слова і фрази на кшталт:

  • Це добре.
  • Продовжуйте в тому ж дусі.
  • Твердо
  • Ніжно
  • Швидше
  • Повільніше.
  • Глибше.
  • Не так глибоко.
  • Спробуй так ...

Звертати увагу на тіло іншої людини також допомагає. Чи виглядає і відчувається, що їй або йому це подобається? Тоді продовжуй. Ви не впевнені? Тоді запитай.

Особливо важливо зробити так, щоб іншій людині було добре, щоб вона відчувала себе в безпеці, щоб її любили і цінували.

Безпосередньо перед оргазмом ви, ймовірно, відчуєте якесь поколювання в інтимних частинах тіла. Під час оргазму іноді м'язи сильно напружуються або починають тремтіти. Все це цілком нормально.

Якщо одна людина отримує оргазм раніше за іншу, інша також може продовжувати за допомогою рота і пальців.

І не хвилюйтеся, якщо це не зовсім виходить, чим частіше ви займаєтеся сексом, тим більш "нормальним" і кращим він стає.

"Ні" і "Я не хочу цього" - це завжди варіант.

Незалежно від того, чи ви вперше займаєтеся сексом, чи в сотий раз, найважливішим базовим правилом завжди є те, що ви ЗАВЖДИ можете передумати.

"Ні" - це завжди варіант.

"Я не хочу цього (більше)", завжди є варіант.

Це стосується як дівчат, так і хлопців, ви НІКОЛИ не повинні робити або дозволяти робити щось проти вашої волі, незалежно від того, наскільки сильно вам подобається інша людина.

Люди, які не приймають "ні", "я не хочу цього (більше)" або інші способи сказати це, або намагаються переконати вас, не повинні займатися сексом!

На що насправді схожий перший секс і що ви відчуваєте?

Перший секс може бути феєрверком емоцій. Він може бути неймовірно дивним, незвичним, але водночас дуже милим і приємним. Важливо завжди прислухатися до свого тіла і не поспішати.

Чи боляче перший раз?

Чи боляче в перший раз - це абсолютно різне питання. Деякі люди відчувають легкий біль, інші - ні.

Щоб переконатися, що все пройде максимально гладко, завжди слід переконатися, що ваша піхва приємна і волога. Якщо це ще не так, можна продовжити прелюдію трохи довше або використати лубрикант на водній основі.

Анальний секс також повинен бути безболісним. Особливо тут потрібно використовувати багато лубрикантів.

Ні в якому разі не використовуйте олії або жирні лубриканти, тому що вони можуть розчинити презерватив і призвести до інфекцій.

Перший раз може бути дуже дивним

Усе, що стосується сексу, може бути до біса дивним у перші кілька разів. Якщо ви і ваш партнер недосвідчені, рухи будуть відчуватися незнайомими і неприродними.

Можливо, ви не зможете почати, тому що обоє занадто нервуєте. Це також абсолютно нормально.

Відчуття, які ви відчуваєте, спочатку може бути важко класифікувати і навіть трохи незручно. Завжди важливо прислухатися до свого тіла та його сигналів.

Якщо щось болить або вам не подобається, ви з партнером завжди можете спробувати щось інше, зупинитися або зробити перерву.

До речі, незважаючи на те, що це може бути дуже дивно, сміх і розмови про це можуть допомогти зменшити нервозність і занепокоєння і переконатися, що ви добре проведете час, навіть якщо це не вийде дуже добре.

Незнайомі запахи, смаки, форми та кольори

Статеве виховання в школі обмануло всіх нас. Жодна піхва не пахне однаково, не виглядає однаково і не має однакового смаку, те ж саме стосується і пеніса.

Багато піхв мають довші внутрішні статеві губи, так само, як деякі чоловіки мають довшу крайню плоть. Деякі піхви або пеніси мають сильніший запах або смак, ніж інші.

І це все цілком нормально.

На що схожий секс на дотик?

Оскільки піхва і анус вкриті слизовою оболонкою, ви можете провести язиком або пальцем по внутрішній стороні щоки. Саме так відчувається секс.

Секс не такий, як у порно

Божевільні пози, занурення пеніса в рот до самої основи, заняття сексом годинами без перерви, анальний секс без підготовки. Все це часто можна побачити в порно.

Реальність ЗОВСІМ інша. Багато позицій у порнофільмах можуть бути гарними для фільму, але не є зручними для жінок чи чоловіків і не приносять їм задоволення.

Також багато інших речей, таких як анальний секс, потребують багато підготовки, практики і особливо змазки, щоб запобігти травмам і болю.

Під час реального сексу більше розмов, зазвичай використовується лише кілька позицій, іноді лунає сміх, а іноді нічого не виходить або все закінчується дуже швидко. Секс не є і не повинен бути змагальним видом спорту, а чимось прекрасним і веселим для всіх учасників.

12 коротких порад та інформації для першого сексу

  1. Використовуйте язик, губи і руки (без зубів), піхва і пеніс дуже чутливі.
  2. Якщо ви не знаєте, що ви робите або повинні робити, використовуйте рот або руки.
  3. Тримайте поруч рушник або серветки.
  4. Ваш партнер може тремтіти, коли кінчає
  5. Щоб уникнути інфікування, сходите в туалет після цього, щоб помочитися.
  6. Ви можете кінчити раніше, ніж очікували
  7. Ти можеш не кінчити з першого разу (навіть якщо ти хлопець)
  8. Можна сміятися
  9. Важливо розмовляти і говорити, як ти хочеш, що тобі подобається або не подобається
  10. Ще не достатньо твердий чи мокрий? Чи ти швидко кінчив? Рот і пальці допомагають
  11. Лише деякі жінки отримують оргазм від одного лише проникнення
  12. Майте під рукою воду або інший напій на випадок, якщо вам захочеться пити

Висновок: Перший секс

Перший раз, коли ви займаєтеся сексом зі своїм партнером, може бути дуже дивним, незнайомим, можливо, навіть трохи страшним. За умови правильної підготовки, достатньої кількості часу і терпіння, секс з кимось уперше може стати чудовим досвідом.

Якщо ви хочете повноцінного сексуального життя, вам потрібно зрозуміти одну річ: Хороший секс не обов'язково повинен бути ідеальним. Прочитайте статтю зараз, щоб дізнатися більше.

Mister Size
Більше речей

Одягніть презерватив правильно - як це зробити, щоб не дратувати

Читайте зараз

Дружба+, спілкування, відкриті стосунки та полігамія – що таке сучасні моделі стосунків?

Читайте зараз

Неважливо, великий чи маленький - я люблю свій пеніс

Читайте зараз