Skip to main content

Чому жінкам і порнозіркам подобаються маленькі пеніси

Чому жінкам і порнозіркам подобаються маленькі пеніси? У цій статті ви дізнаєтеся про вагомі причини, а також про те, чому багато античних статуй мають "маленькі" пеніси.

Якщо вам цікаво, читайте далі, щоб дізнатися більше.

Маленькі пеніси можуть бути більш приємними під час мінету

Маленькі пеніси можуть бути більш приємними під час мінету, ніж великі. Як і в піхві, в роті є лише обмежений простір. З маленьким пенісом вам не потрібно відкривати рот так широко, вам не потрібно бути настільки обережними з зубами, а блювотний рефлекс рідше спрацьовує.

Ось чому багатьом жінкам і навіть порнозіркам подобаються маленькі пеніси.

Маленькі пеніси впливають на точку G

Оскільки пеніс менший, він може проникати під зовсім іншим кутом. Замість того, щоб вдарятися об шийку матки і матку (про це ми поговоримо через хвилину), маленький пеніс вдаряється об точку G або поруч з нею. Це допомагає жінкам легше досягти оргазму.

Звичайно, для чоловіків з маленьким пенісом правильна сексуальна позиція має велике значення для кута входу.

Маленькі пеніси не впираються в шийку матки або матку.

Це може бути однією з найбільших проблем під час сексу з чоловіком з великим пенісом. Коли піхва не збуджена, її довжина в середньому становить лише від 6 до 13 см, а ширина вагінального отвору - від 2,7 до 3,7 см.

При збудженні піхва може стати вдвічі довшою, тобто від 12 до 26 см, а вагінальний отвір також розтягується, але в певний момент це припиняється.

Якщо пеніс значно перевищує ці розміри, це іноді може бути дуже болючим для жінок.

Чоловіки з маленьким пенісом краще працюють руками і ротом

Якщо пеніс не дотягує до вищезгаданих розмірів піхви і, можливо, не забезпечує достатнього тиску і тертя для жінок, часто буває так, що чоловіки з маленьким пенісом натренували інші свої навички.

Ми часто чули, що чоловіки з великими пенісами покладаються лише на свій розмір і не мають ніякої техніки. Вони навіть часто нехтують прелюдією та афтерлейсом руками і ротом.

Чоловіки з маленькими пенісами часто опановують ці навички і використовують їх, щоб довести свою партнерку до кульмінації.

Маленькі пеніси для меншого тиску, але більшої твердості

Великі пеніси, природно, потребують більше крові, щоб стати твердими, ніж маленькі. Це може призвести до того, що великі пеніси стають менш твердими, ніж маленькі.

Цю різницю, звичайно, помічають і жінки. Навіть порноактриси, які часто працюють з великими калібрами, вже заявили, що їм більше подобаються менші і твердіші.

Ідеальне поєднання - компактна піхва, надто компактний пеніс

Як завжди, це також питання сумісності. Жінка з меншою, коротшою піхвою, безумовно, віддасть перевагу чоловікові з вужчим, коротшим пенісом.

Ці двоє разом складають просто ідеальну комбінацію, а це означає, що обидва можуть отримати масу задоволення разом.

Якщо вам все ще важко полюбити свій пеніс таким, яким він є, ми зібрали для вас наші найкращі поради.

Факт: Ось чому у античних статуй маленькі пеніси

Ви, напевно, помічали, що античні статуї майже завжди мають "маленькі" пеніси.

Частково це пов'язано з тим, що ідеал краси тоді був іншим, але важливіше інше:

Пеніси статуй зовсім не набагато менші, ніж сьогоднішні середні розміри. Крім того, великий пеніс у Стародавній Греції асоціювався з хтивістю та дурістю.

Ідеальний грецький чоловік, однак, був раціональним, інтелектуальним і авторитарним. Тому ці якості асоціювалися з маленьким пенісом і були увічнені в статуях.

Увага: контрацепція і презервативи для маленьких пенісів

Контрацепція завжди є надзвичайно важливою темою, щоб ви і ваш партнер були добре захищені від ІПСШ.

Це особливо велика проблема, якщо ви хочете використовувати презервативи, тому що стандартні презервативи на ринку зазвичай мають розмір 52 або 53. Чоловіки, які мають менший або вужчий пеніс, мають величезні проблеми з ними, тому що презервативи постійно сповзають.

Ось чому особливо важливо виміряти правильний розмір презерватива і використовувати правильний розмір презерватива.

Тільки тоді ви обидва будете оптимально захищені від небажаної вагітності та ІПСШ і зможете по-справжньому насолоджуватися сексом.

Висновок - Чому жінкам подобаються маленькі пеніси

Маленький пеніс і його власник можуть мати багато переваг, приносити більше задоволення і радості, а також бути ідеальним варіантом для жінок з маленькою піхвою. Крім того, в давнину маленький пеніс асоціювався з інтелектом, владою і раціональністю.

Все це вагомі причини, чому жінки люблять маленькі пеніси.

Якщо ви хочете дізнатися більше про різні форми пенісів і про те, що вони говорять про вас або вашого партнера, читайте далі.

Mister Size
Більше речей

Зробіть це більше - з сексуальними фантазіями у вашому особистому розумовому кіно

Читайте зараз

Один як ніхто інший – що таке різні форми пеніса

Читайте зараз

Сьогодні люди менше займаються сексом?

Читайте зараз