Skip to main content

Не схожий на інших - про що говорять різні форми пеніса

Всі люди різні. Це проявляється не тільки на вулиці, але й у ліжку. А саме тоді, коли знімається одяг і чоловік показує, як побудована його найкраща частина. Або інакше кажучи: якої форми у нього пеніс. Бо дехто вважає, що по ньому можна не лише зчитувати поведінку під час сексу, а й робити висновки про характер. Тож перейдемо одразу до справи: чи так це насправді? І які форми пеніса взагалі існують?

Які бувають форми пеніса? І що вони означають?

Те, як саме називаються різні форми пеніса, завжди трохи залежить від того, кого ви запитаєте. У своїй "Книзі про пеніс" бельгійський психолог і дослідниця сексу Геделе Лікенс розрізняє чотири форми - і має конкретне уявлення про те, який тип чоловіків за ними стоїть:

Маленький, але розумний: "стріла" - також відомий як "Дітріх".

Лікенс називає "стрілою" пеніс, який є досить маленьким і тонким, з твердими, гладенькими яєчками. Інші також називають цю форму "Дітріхом", що насправді підходить набагато краще. Тому що менший розмір може не мати такого вау-ефекту, як у випадку з великим пенісом, але він пропонує деякі приємні можливості під час сексу.

Вважається, що чоловік з такою формою пеніса є хорошим коханцем - серед іншого, тому що з меншим пенісом ви, ймовірно, докладаєте більше зусиль і охочіше експериментуєте, щоб зробити свою партнерку по-справжньому щасливою. Крім того, чоловіки зі "стрілою" вважаються чутливими і хорошими слухачами.

Ідеальні для ліжка: "спис" або "свердло".

Чоловіки, озброєні списом, з довгим, пропорційним пенісом і тугими яєчками, справляють гарне враження лише візуально і досить рідко викликають почуття: "А міг би він бути довшим..." Часто спис має викривлення вліво або вправо - але він вміє цим розумно користуватися.

Тому він ідеальний для ліжка, але для тривалих стосунків "спис" або "свердло" вважається непридатним. Через свою оснащеність йому легко грати - і тому йому досить складно взяти на себе зобов'язання, а потім ще й зберігати вірність. А шкода, тому що в іншому випадку це ідеальний компаньйон для всього, що приносить задоволення.

Великий і наполегливий: кийок

"Дубина" - це форма пеніса з вау-ефектом, адже вона набагато довша і товстіша за всі інші. Його носій вважається надзвичайно наполегливим і любить брати верх - як у ліжку, так і в стосунках загалом. Натомість він вірний компаньйон, вміє добре дбати про дім і навіть, як кажуть, непогано танцює. Однак розмір інтимних органів має один недолік: чоловікові доводиться бути з ними набагато обережнішим, щоб задоволення не перетворилося на біль. Особливо це стосується анального сексу.

Щасливий захват за щось тверде: жорна

"Жорна" або "ковадло" трохи товщі, ніж клуб, але набагато коротші і підтримуються досить великими яєчками. Чоловік, який стоїть за ним, вважається абсолютною знахідкою для довготривалих стосунків і шлюбу - адже він ставить сім'ю на перше місце і піклується про близьких йому людей. Це стосується і ліжка, де він, як кажуть, дуже уважний і креативний коханець. Тож ідеальний вибір для приземленого життя.

Що робити, якщо пеніс виглядає інакше?

Звичайно, ці чотири форми пеніса - лише один із способів описати найкращий екземпляр у всіх його варіаціях. І їх також недостатньо, щоб адекватно описати розмаїття за межами талії. Іншими словами, ви не можете просто прирівняти пеніс до голуб'ячого гнізда (бо це було б боляче). Але все ж є дві основні характеристики, про які найчастіше замислюються самі чоловіки:

Який краще - прямий чи вигнутий?

Для одних найкраща частина пеніса - пряма, як плашка, в напрямку партнерки, для інших може бути вигин вліво або вправо. Якщо ваш пеніс згинається, не думайте про це метафорично і не хвилюйтеся - близько половини чоловіків мають пеніс, який згинається в один бік. Це абсолютно нормально і навіть може бути досить практичним: Адже при правильному положенні вигин ідеально підходить для того, щоб дістатися до точки G. Тож просто спробуйте і насолоджуйтеся приємними відчуттями!

До речі, причина вигину дуже проста: у пенісі є три великі еректильні тканини, які наповнюються кров'ю, коли ви збуджуєтесь. Часто вони просто не однакової довжини, тому пеніс відтягується назад по найкоротшій стороні і тому згинається в одному напрямку.

Обрізаний чи необрізаний?

Буде хтось обрізаний чи необрізаний, зазвичай вирішують його батьки - з релігійних причин, наприклад. Ви самі, як правило, не маєте на це ніякого впливу. Звичайно, обрізання можливе і в дорослому віці, але вважається, що це досить незручно і просто не обов'язково. (Той, хто дивився " Безсоромних", напевно, пам'ятає, через що довелося пройти Карлу...)

Багатьом жінкам байдуже, чи обрізаний пеніс - до тих пір, поки гігієна тіла правильна, і чоловік також миє під крайньою плоттю. В іншому випадку обрізаний пеніс вважається менш чутливим - хоча є й протилежний досвід. А з необрізаним пенісом слід відтягувати крайню плоть перед тим, як надягати презерватив. В іншому випадку все залишається так, як є. Не потрібно про це хвилюватися.

А тепер перейдемо до суті: чи справді форма пеніса має таке велике значення?

Звичайно, форма пеніса має значення, але форма і розмір не визначають, наскільки хороший чи поганий наш секс. Форма пеніса також навряд чи щось говорить про характер - хіба що чоловік сильно страждає від невпевненості в собі або зарозумілості, що було б дуже прикро. Тож не дозволяйте їй надто впливати на вас. Якщо ви добре ладнаєте і робите один одного щасливими під час сексу, будь-яка форма пеніса є ідеальною.

Як чоловік, ви просто повинні бути таким, яким хочете бути - і отримати найкраще від своєї форми пеніса, додавши трохи креативу. Якщо у вас є якісь сумніви, просто пам'ятайте: ми не можемо обирати своє тіло - і скарги або сумніви зовсім не допомагають, вони лише відтіняють наші сильні сторони в тінь. Тому краще цінувати те, що нам дано, і використовувати це по максимуму. Це абсолютно нормально і важливо вміти сказати: Я люблю свій пеніс! Тому що з правильним ставленням можна бути хорошим коханцем з будь-якою формою і розміром.

Ось чому у мене є порада для партнерів: Не надавайте занадто великого значення розміру і формі і насолоджуйтеся своїм пенісом, яким би він не був. Якщо ви хочете чогось іншого, є великий вибір відповідних іграшок з силікону. Тож будьте креативні, чи то з чоловіком, чи то з іграшкою - воно того варте!

Mister Size
Більше речей

Хороший секс не обов'язково має бути ідеальним

Читайте зараз

Таблетки – справді рівність у статі?

Читайте зараз

Презервативи та мастило: так секс працює як по маслу

Читайте зараз