Skip to main content

10 вагомих причин для чудового сексу (найкраще тут і зараз)

Між роботою, Інстаграмом та податковими деклараціями іноді не так легко знайти час для кількох щасливих моментів інтенсивної близькості. І не встигнеш оком моргнути, як повноцінне сексуальне життя відходить на другий план - як це відбувається з дедалі більшою кількістю молодих людей у наш час. Тож настав час щось з цим зробити і повернути ці трепетні моменти у повсякденне життя. Щоб підбадьорити вас, ми зібрали 10 переконливих причин, які допоможуть вам насолодитися чудовим сексом прямо тут і зараз. Все інше залежить від вашої фантазії ...

1. ідеальний засіб від щоденного стресу

Чому б не розірвати замкнене коло і не зробити все навпаки? Замість того, щоб дозволяти щоденному стресу руйнувати ваше сексуальне життя, використовуйте чудовий секс, щоб на мить відкласти щоденний стрес убік. Таким чином ви створите найкращі умови для фантастичного дня одразу в двох напрямках. А після цього поверніться до роботи з хорошим настроєм і відчуттям щастя.

Секс корисний для здоров'я - і ще як!

Звичайно, це не найцікавіша причина, але секс - це справжнісінький чудодійний засіб, коли мова йде про здоров'я: він зміцнює вашу імунну систему і підвищує ваші шанси пережити наступну хвилю застуди неушкодженими. Секс також може позитивно впливати на кров'яний тиск, знижуючи ризик серцевих захворювань. Для чоловіків регулярна еякуляція підтримує передміхурову залозу в хорошій формі і знижує ризик раку простати.

Психіка також отримує користь від повноцінного сексуального життя. Ендорфіни та "гормон обіймів" окситоцин, які вивільняються під час сексу, зміцнюють наше самопочуття. І таким чином утворюють невелику захисну стіну від негативних почуттів і депресивних настроїв. 3.

3. а також має знеболюючий ефект

Не завжди для зняття болю потрібні таблетки. Адже насправді ендорфіни можуть мати дуже схожий ефект під час оргазму. Окрім відволікання уваги, ваше тіло насправді стає менш чутливим до болю. А розслаблення м'язів може навіть призвести до того, що головний біль або біль у спині згодом зникне.

4. секс додає вам харизми

Ви коли-небудь помічали, як ви виглядаєте в очах людей, коли у вас щойно був секс? Або ви відчували це з іншими? У вашому зовнішньому вигляді раптом з'являється щось особливе, і ви також відчуваєте себе досить добре зсередини. Тож якщо ви хочете справити гарне враження на наступній вечірці, побалуйте себе раундом у спальні або на кухонному столі заздалегідь. Або навіть гарячий швидкий секс перед наступною зустріччю? Якщо ви відчуваєте, що це правильно, чому б і ні!

5. секс - це пригоди і творчість

В екстатичній взаємодії ваших тіл ви можете жити повним життям і дати волю своїй творчості. З авантюрними фантазіями, рольовими іграми та всім, що спадає на думку. Насолоджуйтесь цим маленьким тайм-аутом і покажіть нам, на що ви здатні! А якщо вам потрібен невеликий поштовх, просто дозвольте собі надихнутися нашими сексуальними фантазіями у вашому особистому кінотеатрі в голові.

6. зачіска!

Багато хто пробував, але це абсолютно неможливо! Тому що зачіску після сексу просто неможливо відтворити. І виглядає вона просто ідеально - в тому розслабленому, дикому вигляді. Тож залишається, мабуть, тільки одне рішення: випробуваний метод з інтенсивним заняттям любов'ю.

7. складні розмови зазвичай проходять набагато легше після сексу

Ви проводите разом трохи напружений час, і ваші емоції закипають? Важко повірити, але саме в такі моменти секс для примирення іноді може творити чудеса. Після того, як ви випустили накопичену енергію у взаємопов'язаний спосіб і стали хоча б трохи фізично ближчими, все часто виглядає набагато розкутіше. Скористайтеся приємними відчуттями, щоб знову спокійно про все поговорити. Або поспати на цьому і насолодитися близькістю деякий час. Після цього більшість проблем здаються набагато меншими, і ви можете знайти хороше рішення разом.

8. і спати теж легше

Ви не можете заснути і просто крутитеся на простирадлі, а голова ніяк не відключається? Тоді покрутіться в ліжку по-справжньому бурхливо - разом у глибоких обіймах зі своєю другою половинкою (але, звісно, тільки якщо вона не спить і готова до цього). Насолоджуйтеся кайфом, кілька ніжних поцілунків після цього, і ви, ймовірно, незабаром поринете в ніжний сон. До речі, це також пов'язано з "гормоном обіймів" окситоцином, про який ми згадували раніше.

А в якості невеликої подяки за те, що ви допомогли собі заснути, просто принесіть сніданок у ліжко наступного ранку.

9 Невелика кульмінація підвищує впевненість у собі

Після сексу не тільки загальне самопочуття краще, ніж зазвичай - ви також відчуваєте себе більш впевнено. Тож якщо вам потрібен невеликий поштовх або правильний настрій, щоб нарешті сміливо і наполегливо вимагати підвищення зарплати, яку ви так довго чекали: просто скористайтеся невеликим стимулом для самоствердження, який дарує заняття любов'ю. І якщо вам так хочеться: залиште зачіску! Тому що ми знаємо, що вона абсолютно чарівна!

10. чесно: ти на це заслуговуєш!

Але зачекайте хвилинку! Навіщо нам взагалі замислюватися над тим, чому ми повинні займатися сексом? Зрештою, це дуже приємно і, чесно кажучи, ти на це заслуговуєш. Не просто хороший секс, а абсолютно чудовий секс. У будь-якій варіації, яка робить вас щасливими. Тож нехай решітчаста рама поскрипує як слід, адже настав час для дій та гарних почуттів!

Насолоджуватися чудовим сексом - незалежно від того, чи є на те вагома причина

Незалежно від того, чи маєте ви для цього вагому причину, чи просто спонтанно відчуваєте бажання: побалуйте себе близькістю саме тоді, коли вам цього хочеться. І, звичайно, набагато важливіше, ніж вагомі причини для сексу, є дещо інше: не дозволяйте постійному стресу повсякденного життя, браку часу та багато чому іншому впливати на себе. Тому що ми завжди можемо знайти причини не займатися сексом. Але чи є вони дійсно хорошими для нас - це вже зовсім інше питання. На яке найкраще можна відповісти, коли наступного разу ви насолодитеся чудовим сексом...

Mister Size
Більше речей

Зробіть це більше - з сексуальними фантазіями у вашому особистому розумовому кіно

Читайте зараз

Один як ніхто інший – що таке різні форми пеніса

Читайте зараз

Сьогодні люди менше займаються сексом?

Читайте зараз