Skip to main content

Зробіть більше - з сексуальними фантазіями у вашому особистому кінотеатрі в голові

п'ять ідей для повноцінного особистого життя

Ваше сексуальне життя зараз йде так собі, і чи не час його трохи підбадьорити? Ви хочете спробувати щось нове, але не знаєте як? Або просто хочете створити кілька чуттєвих моментів наодинці і насолодитися ними сповна? Тоді увімкніть свій уявний кінотеатр і дозвольте собі захопитися найпотаємнішими фантазіями. Тут ви знайдете кілька захоплюючих ідей та думок.

Ви злі на когось або не можете насправді вимкнутись? Вирушайте до психічного кінотеатру ...

Особистий ментальний кінематограф абсолютно на вагу золота - навіть у повсякденному житті. Наприклад, коли ваша нова начальниця вас неймовірно засмучує, і ви уявляєте, як виливаєте свій смузі їй на голову. Або коли у водія автобуса спускає колесо, коли він збирається від'їжджати від вас. У нашій свідомості все може на мить піти по-іншому і таким чином підсолодити наш день. Чи то фантазії про помсту, чи то думки про пригодницьку відпустку, поки ми сидимо на нудній обов'язковій лекції.

А ще кіно в голові - це дуже круто під час сексу. Тому що воно показує нам саме те, що нас дійсно заводить - набагато більше, ніж у будь-якому порно. І це допомагає нам краще зануритися в нього або просто переключитися на іншу передачу. Якщо ви ще цього не робили, спробуйте!

Які фільми крутяться у вашій голові? - Найпопулярніші сексуальні фантазії

Ми завжди можемо самі вирішувати, що гратиме в нашому кінотеатрі. Тож потіште себе фільмами, які вам подобаються і які приносять вам користь. Коли справа доходить до гострої еротики, є кілька сексуальних фантазій, які користуються великою популярністю. Нехай вони вас надихнуть:

Секс з незнайомцями

Багато людей люблять уявляти, як займаються сексом на публіці - можливо, навіть з таємничим новим знайомим. Наприклад, під час спонтанної зустрічі на вулиці в підворітті, під час пробіжки в парку або в туалеті дискотеки. Не дивно - адже в цьому є щось хвилююче диявольське, а несподівана пригода взагалі звучить досить захоплююче. Чи хочете ви цього в реальності - це вже інше питання. Але як невеличкий фільм для ментального кінотеатру - цілком рекомендуємо.

Пригода з домінуванням і відданістю

Починаючи з "Відтінків сірого", ігри з домінуванням і підпорядкуванням викликають велике бажання і за межами БДСМ-сцени. Уявіть, як ви повністю віддаєте себе партнеру, а він вирішує, що вам робити. Можливо, навіть зв'язати вас повністю нерухомо в досить гарячій позі. Ви вирішуєте, як далеко ви хочете зайти ...

Секс із зірками або "поважними особами

Гаряча любовна пригода з улюбленою зіркою, босом, професором чи викладачем - це також захоплююче. Хто б не викликав у вас несподівані почуття - у вашому особистому ментальному кінотеатрі ви можете дати волю своєму бажанню і насолоджуватися пригодою в думках. Це може спрацювати навіть з босом, якого ви насправді ненавидите, як розповіла 25-річна Іса виданню Cosmopolitan.

Секс утрьох або груповий секс

Бути взятим кількома партнерами одночасно - насправді досить поширена фантазія. Навіть якщо більшість людей ніколи не спробували б цього по-справжньому. Але, принаймні, сама думка про те, що вас пестять кілька рук і ротів, і ви відчуваєте всі чудові можливості під час сексу одночасно... це трохи гаряче!

Отже, ваші фантазії вже тікають разом з вами? Тоді відпустіть себе і насолоджуйтесь шоу ...

"Коли замикається остання кайданка, я раптом розумію: шляху назад немає. Я повністю в його владі. І в той же час в мені з'являється ця нахабна цікавість: що ж він зараз зі мною зробить? Усе моє тіло поколює, і я чекаю в нетерпінні. Здається, піввічності. І коли його руки нарешті ковзають по моїх стегнах, мене пронизує, як..."

Чи не буде мене мучити совість, якщо я буду думати про щось інше під час сексу? І чи мої фантазії насправді нормальні?

Звичайно, як і багато чого в житті, часто виникають побоювання щодо особистого простору: чи не буде це нетактовно по відношенню до мого партнера, якщо я буду думати про щось інше під час сексу? Або ще гірше - про когось іншого?

Звичайно, це може здаватися дивним - можливо, навіть трохи схожим на те, що ми зраджуємо іншій людині. Доки ми не усвідомимо, навіщо ми вмикаємо кіно в голові в першу чергу: Щоб почати працювати і відволіктися від інших дурних думок. Адже, безумовно, приємніше повністю віддатися гарячим фантазіям в голові, ніж думати про стрес в офісі або давно прострочену податкову декларацію під час сексу. А ви як вважаєте? Поки ви кохаєте свого партнера і не думаєте про когось іншого, маленькі пригоди в голові - це цілком нормально. Зрештою, ви обоє матимете кращий секс.

До речі, те ж саме стосується і природи наших фантазій - якими б складними чи дивними вони не здавалися на перший погляд. У нашому кінотеатрі в голові ми можемо проживати все, в чому не хочемо собі зізнатися в реальному житті. Нам не потрібно мати жодних докорів сумління чи нечистої совісті. Навіть такі фантазії, як зґвалтування грабіжником, зустрічаються набагато частіше, ніж думає більшість людей. А якщо вас збуджують ідеї, які можуть бути огидними для інших? Ну і що з того! Зрештою, це ваш головний кінотеатр, і ви самі визначаєте програму. Без набридливих табу. Поки не показують тварин і дітей, майже все гаразд. Тож віддавайтеся своїм потаємним фантазіям і не хвилюйтеся про те, що про них подумають інші. У них часто є свої брудні фантазії, які вони ніколи не розкриють.

"Коли лекція закінчилася, всі встають і виходять з аудиторії. Раптом я відчуваю руку на своїх грудях, що змушує мене різко зупинитися. Я ще хочу сказати вам кілька слів. Наш професор дивиться на мене з суворим виразом, і мої ноги раптом стають м'якими, як масло. Це про есе? Я не повинна була писати його так провокативно. Але потім вона каже: Мені дуже сподобалося те, що ти написав. І зацікавило мене. Є ще одна річ, яку я хотіла б з тобою обговорити більш детально..."

А якщо однієї уяви недостатньо...?

Іноді нам хочеться зробити крок далі і випробувати свої сексуальні фантазії в реальному житті. Це не так вже й складно - зрештою, є багато інших людей, які відчувають те ж саме. Ви можете знайти відповідних партнерів для своїх фантазій на платформах знайомств, якщо чітко сформулюєте свої побажання. Іноді це може статися абсолютно несподівано в барі, в супермаркеті або у ваших власних стосунках, як тільки ви нарешті про це скажете. Єдине, що важливо - це обговорити все заздалегідь. Щоб було зрозуміло, чого ти хочеш і де межі. І у ваших фантазіях вони можуть бути під столом, але в реальному житті, звичайно, завжди діє наступне: не забувайте про презервативи.

"Своїми великими руками він хапає мене і міцно притискає до стіни. Ми цілуємося, поки я намацую блискавку на його джинсах і нарешті притискаю його до себе. Те, що я відчуваю, мене тішить. Він задирає мою сукню і проникає в мене. Ще мить тому я боялася, що за нами хтось спостерігає. Тепер ця думка лише підстьобує мене ще більше..."

Mister Size
Більше речей

Хороший секс не обов'язково має бути ідеальним

Читайте зараз

Таблетки - дійсно вірний шлях до рівності в сексі?

Читайте зараз

Презервативи та мастила – так секс працює як по маслу

Читайте зараз