Skip to main content

Штангенциркуль з різницею - наш Condom Sizer

Штангенциркуль - це, як правило, прецизійний інструмент, який використовується в метрології та ремеслах для точних вимірювань довжини, діаметру і товщини предметів. Багато людей також мають штангенциркулі, які іноді називають кронциркулем, у своєму особистому наборі інструментів вдома. Штангенциркулі є точними інструментами і забезпечують більшу точність, ніж багато інших вимірювальних інструментів. Вони дуже прості у використанні, просто притисніть штангенциркуль до об'єкта, щоб виміряти діаметр, наприклад, і зчитайте діаметр на шкалі.

Ми в MISTER SIZE використовуємо цей простий і точний принцип, щоб ви також могли легко і точно виміряти розмір презерватива, саме тому ми розробили Condom Sizer. Звісно, наш вимірювач розміру презервативів не має гострих країв, як деякі штангенциркулі, щоб захистити ваш пеніс.

Ви можете просто помістити наш вимірювач презервативів навколо ерегованого пеніса, як штангенциркуль, і використовувати його для вимірювання діаметру так само, як і інструмент. Однак, оскільки діаметр не збігається з розміром презерватива, а потребує попереднього перетворення, ми розробили шкалу, яка показує розмір презерватива. Тож просто виміряйте і прочитайте розмір презерватива безпосередньо, без необхідності перерахунку.

Де можна придбати вимірювач розміру презервативів?

Наш вимірювач розміру презервативів доступний у все більшій кількості магазинів, зараз ви можете замовити його, наприклад, тут:

На жаль, цей продукт поки що не доступний в Україні.

Наш вимірювач презервативів багатофункціональний

Окрім власне визначення розміру презерватива, наш вимірювач презервативів має ще кілька можливостей для використання.

Кумедний подарунок

Звичайно, ви можете використовувати Condom Sizer не тільки для себе, це також кумедний і незвичайний подарунок, який неодмінно запам'ятається, адже кожен повинен знати свій розмір презерватива, щоб бути оптимально захищеним при використанні презервативів.

Аварійний скребок для льоду

Наш штангенциркуль виготовлений з міцного пластику і може витримати багато чого. Тож якщо раптом настануть морози і ваш автомобіль замерзне, скребок для льоду може знову загубитися, як це часто буває. Навіть якщо він, можливо, трохи замалий, ви також можете скористатися нашим інструментом для визначення розміру презерватива в екстрених випадках.

Для зішкрябування краснухи або видалення етикеток

Це не завжди повинні бути монети, наш інструмент для визначення розміру презерватива можна також використовувати для зішкрябування краснухи. Він досить міцний для цього. Наша міцна пластикова картка також може допомогти з етикетками, які трохи тугіше прилягають. Просто покладіть її край на етикетку і натисніть, щоб звільнити етикетку.

Відкривачка для пляшок

Завдяки своїй міцній конструкції наш штангенциркуль можна використовувати як відкривачку для пляшок, трохи потренувавшись. Просто спробуйте, це, звичайно, не ідеально, але в екстрених випадках спрацює.

Mister Size
Більше речей

Історія MISTER SIZE - бачення ідеального досвіду використання презервативів

Читайте зараз

Визначте правильний розмір презерватива за 4 простих кроки

Читайте зараз

Команда Mister Size

Читайте зараз