Skip to main content

Повільний секс: що це таке, як він працює і які його переваги?

Повільний секс - це просто нудний, повільний секс? Зовсім ні! За дещо оманливою назвою ховається ціла країна еротики, насолоди та інтимності для чоловіків і жінок. І навіть при проблемах з ерекцією і без неї можна займатися повільним сексом.

Зацікавилися? Тоді приємного читання!

Що таке повільний секс?

Термін "повільний секс" дещо вводить в оману, адже це не просто повільніший секс.

Повільний секс - це набагато більше про свідоме уповільнення, з яким тиск на виконання і полювання за оргазмами вилітають зі спальні, щоб звільнити місце для пристрасної насолоди і справжньої близькості.

Особливо в наш час, коли все завжди повинно бути швидше, більше і краще, і це ставлення швидко перекочовує в спальню. Цей тиск може призвести до того, що у чоловіків виникають проблеми з ерекцією, жінки перестають відчувати оргазм, а секс в цілому не приносить задоволення.

Повільний секс - це коли ви знову відчуваєте себе, своє тіло і свого партнера та насолоджуєтеся сексом з оргазмом або без нього.

Що потрібно для повільного сексу?

По суті, вам не потрібно нічого, крім бажання спробувати щось нове і (багато) часу. Тому що в цьому і полягає його суть:

Виділити час для розслабленого задоволення та близькості.

Для чоловіків презерватив дуже корисний, тому що він допомагає протриматися довше. Переконайтеся, що ви вибрали правильний розмір презерватива, щоб ви все відчували, кровообіг не порушувався і вам не доводилося постійно перевіряти, чи він все ще на місці.

В основному, вам або вашому партнеру не потрібна ерекція, щоб насолоджуватися повільним сексом.

Як працює повільний секс?

Спочатку найважливіше:

Не існує правильного чи неправильного повільного сексу.

Перш ніж почати, ви повинні переконатися, що вимкнули або прибрали всі джерела перешкод. Це означає, що смартфони, будильники, телевізори, комп'ютери і, бажано, навіть дверний дзвінок повинні бути вимкнені. Годинники можна перевернути, зняти або прибрати подалі.

Перед початком роботи слід сходити в туалет, випити чогось і приготувати рушники, щоб не вставати в перервах між заняттями.

Коли ви будете готові, влаштовуйтеся зручніше. Роздягніть один одного або ляжте голі поруч, почніть розслаблятися і кінчайте. Як ви будете продовжувати - вирішувати вам.

Ви можете повільно досліджувати свої тіла пальцями або губами, перевіряти відчуття і довго цілуватися. Ви також можете повільно нарощувати збудження за допомогою ніжного масажу або обіймів.

Спробуйте нові дотики, відійдіть від звичних шляхів, уникайте класичних ерогенних зон на початку, перш ніж ніжно тримати або погладжувати пеніс або вульву партнера без особливих рухів.

Ми рекомендуємо приділити цій частині від 30 до 60 хвилин.

Якщо причиною проблем з ерекцією є тиск і стрес, то за цей час вони, можливо, вже зникнуть. Навіть якщо у вас або вашого партнера немає ерекції, ви можете продовжувати наступні кроки і використовувати різні позиції, щоб урізноманітнити вашу гру.

І навіть без ерекції пеніс можна ввести, якщо це необхідно. Для цього візьміть його однією рукою за стовбур, а іншою - за голівку, одночасно відтягуючи крайню плоть, якщо вона є. Потім пеніс вводиться подібно до м'якого тампона.

В іншому випадку ви можете з'єднатися, коли будете готові або коли вам захочеться. Ми розповімо вам, які позиції особливо підходять для повільного сексу.

Після того, як ви з'єдналися, особливо важливо не впасти в старі шаблони. Пам'ятайте, що вся справа в тому, щоб відчувати один одного і посилювати своє збудження. Для цього не потрібна (стійка) ерекція або постійні рухи.

Яка найкраща позиція для повільного сексу?

Ідеальними є всі сексуальні позиції, які дозволяють багато тілесного контакту, зорового контакту та романтики:

Місіонерська позиція

Мабуть, не потрібно пояснювати вам цю позицію. Чоловік або жінка лежить зверху. Ця позиція легка і може утримуватися годинами без будь-яких зусиль. Тут можна обмінюватися поцілунками, пестощами і всіма іншими формами любові.

Поза "ложка

У позі "ложка" ви обоє лежите на боці. Чоловік лежить, злегка змістившись, на її спині ззаду і може таким чином з'єднатися з нею. Він знаходиться в ідеальній позиції, щоб пестити її.

Переляканий ангел

Стривожений ангел схожий на позу "на ложечці". Єдина відмінність полягає в тому, що обидва партнери згинають ноги і підтягують їх до тулуба.

Пауза дзен

У дзен-паузі чоловік лежить боком на спині, зігнувши одну ногу і трохи повернувшись до неї. Вона також лежить боком, обличчям до нього і кладе одну ногу на нього і на його стегно. Таким чином, вони обидва можуть лежати розслаблено і мати багато місця для ніжності.

Квітка лотоса

Для квітки лотоса потрібна певна гнучкість, але це надзвичайно інтимна і чуттєва позиція для сексу. Спочатку він сідає в розслабленій позиції зі схрещеними ногами. Потім вона обхоплює його ногами, а сама повільно сідає на нього і з'єднується з ним. Таким чином, ви обоє можете насолоджуватися поглядами та дотиками один одного, міцно обійнявшись.

Чарівна гора

Для цієї позиції вам знадобиться купа подушок і ковдр. Складіть їх так, щоб вона могла лежати на купі верхньою частиною тіла. Купа повинна бути настільки міцною, щоб не розвалитися при найменшому русі. Чоловік лягає на неї ззаду так, щоб його верхня частина тіла опинилася на її спині і таким чином з'єдналася з нею.

Результат схожий на "доггі-стайл", але з більшим тілесним контактом і більш зручним розташуванням.

Чим звичайний секс відрізняється від повільного?

У звичайному сексі основна увага часто приділяється оргазму. Кожен повинен досягати кульмінації якомога швидше, інтенсивніше і частіше.

Повільний секс - це відчуття, інтимність і ніжність. Оргазми вітаються, але не є обов'язковими для того, щоб приємно і з задоволенням провести час. Укорінені шаблони і рутини можна зламати і отримати новий досвід.

Чи не нудний повільний секс?

Нудний повільний секс чи ні, залежить від кожної окремої людини. Найкраще спробувати і зрозуміти, як це для вас. Однак багато хто дуже дивується, наскільки інтенсивним і задовольняючим є повільний секс, навіть якщо ніхто не відчув оргазму.

Багато хто дивується ще більше, тому що вони досягають кульмінації без проникнення, оскільки збудження від цього виду сексу було настільки високим.

Звідки походить повільний секс?

Термін і практика повільного сексу походить від секс-терапевта і письменниці Діани Річардсон. У своїй роботі вона поєднала стародавні китайські та індійські філософії з сучасними досягненнями сексуальної науки і написала численні книги.

Книга"Повільний секс - як знайти час для кохання" - одна з них. У ній вона ділиться вправами та ілюстраціями, які можуть допомогти відчути любов, пристрасть і повноцінний секс навіть у похилому віці.

Висновок про повільний секс

Спробувавши повільний секс, ви маєте шанс змінити своє сексуальне життя і партнерство та пережити повноцінну еротичну пригоду. Це може бути шанс стати ближче до свого партнера, ніж, можливо, коли-небудь раніше. Ви можете припинити вічну гонитву за оргазмом і відчути справжню близькість.

Хочете дізнатися більше про те, що насправді робить секс гарним? Тоді читайте нашу статтю з 5 порадами для повноцінного сексуального життя!

Mister Size
Більше речей

Одягніть презерватив правильно - як це зробити, щоб не дратувати

Читайте зараз

Дружба+, спілкування, відкриті стосунки та полігамія – що таке сучасні моделі стосунків?

Читайте зараз

Неважливо, великий чи маленький - я люблю свій пеніс

Читайте зараз