Skip to main content

Використання прострочених презервативів: 23 дивовижні лайфхаки

Якщо вам цікаво, чи можна використовувати прострочені презервативи, ви потрапили в потрібне місце. Тут ви дізнаєтеся, чому не варто використовувати старі презервативи для сексу і як їх можна використовувати повторно.

Ми впевнені, що ви будете здивовані тим, для чого можна використовувати презервативи.

Чи можна використовувати прострочені презервативи для сексу?

Прострочені презервативи, як правило, все ще придатні для використання і нетоксичні, незалежно від того, чи закінчився їхній термін придатності 1, 2, 3, 4 місяці або навіть довше. Але все одно не варто використовувати їх для сексу, оскільки латекс з часом стає пористим.

Це означає, що чим старіший презерватив, тим більший ризик того, що він порветься під час сексу. Тому краще вчасно купувати нові презервативи потрібного розміру. і зберігати їхщоб запобігти нещасним випадкам з презервативами нещасні випадки з презервативами.

Як можна повторно використовувати старі презервативи?

На щастя, існує багато різних способів повторного використання прострочених презервативів. Ось 23 найкращі лайфхаки та ідеї.

1. захистіть свої смартфони, камери та інші речі в презервативі від води

Ви несподівано потрапили під сильний дощ? Або хочете зробити круті підводні знімки? Або вас запросили на водний бій? Тоді ви можете легко захистити свої електроприлади, сумки та паспорти за допомогою простроченого презерватива.

Просто розгорніть презерватив, витріть мастило, якщо потрібно, покладіть предмет у презерватив і зав'яжіть його. Таким чином можна користуватися навіть смартфоном.

2. захищайте рани та гіпси від води старими презервативами

Брудна вода або волога можуть легко викликати інфекції у відкритих ранах, якщо вони контактують з нею. Ви можете швидко зробити тимчасову водонепроникну пов'язку з простроченого презерватива.

Розгорніть презерватив, відріжте кінчик і натягніть його на уражену частину тіла.

УВАГА: Зніміть презерватив якомога швидше, тому що залежно від частини тіла та розміру презерватива, він може перешкоджати кровотоку.

3. презерватив для зап'ястя в офісі або вдома

Ви багато працюєте за комп'ютером і у вас болить зап'ястя? Тоді ви можете швидко використати старі презервативи як пов'язку для зап'ястя.

Просто наповніть презерватив водою або піском, зав'яжіть його вузлом і покладіть під зап'ястя.

4. використовуйте прострочені презервативи як м'яч для розслаблення

У вас багато стресу через те, що клієнти, колеги, сім'я, друзі або знайомі люблять діяти вам на нерви? Тоді зробіть стресовий м'яч з прострочених презервативів.

Відкрийте презерватив, наповніть його піском або подібним матеріалом і зав'яжіть. Якщо хочете, можете навіть пофарбувати свій новий стрес-мішок.

5. крем для взуття, щоб зробити взуття блискучим разом з гумою.

Ваші шкіряні туфлі або босоніжки потьмяніли і відчайдушно потребують блиску перед наступною подією? Тоді швидко розпакуйте презерватив і натріть взуття. Змащувальний гель надасть їм природного та стійкого блиску.

6. використовуйте старі презервативи як гумку

Потрібно запечатати поліетиленовий пакет або скріпити кілька речей, а вдома немає гумок? Нічого страшного! Просто дістаньте старий презерватив, видаліть мастило, якщо потрібно, а потім наріжте його на невеликі смужки.

Після цього ви можете використовувати гумки від презерватива як звичайні гумки.

7. відкривайте щільні гвинтові кришки з простроченими презервативами

У вас є банка або інша ємність з гвинтовою кришкою, яку ви ніяк не можете відкрити? Це точно спрацює з простроченим презервативом.

Розпакуйте презерватив, витріть змазку, якщо необхідно, а потім покладіть презерватив на кришку. Додатковий опір гарантує, що ви відкриєте контейнер.

8. багаторазові охолоджувальні прокладки для презервативів та охолоджувальні пакети

З прострочених презервативів можна зробити чудові багаторазові грілки та пакети з холодом. Ви можете використовувати їх, щоб охолодити травму або їжу на ходу.

Просто наповніть презерватив холодною водою, зав'яжіть його вузлом і покладіть у морозильну камеру на кілька хвилин або годин, залежно від того, наскільки холодним і щільним ви хочете його зробити.

9. використовуйте прострочені презервативи як водонепроникні шкарпетки або рукавички

Не хочеться мочити ноги або тягнутися до рідини, до якої краще не торкатися без рукавичок? Тоді дістаньте презервативи! Ви можете просто натягнути їх на ноги або руку.

УВАГА: Будьте обережні, щоб не посковзнутися через змазку, і тримайте презерватив на ногах або руках якомога коротший час. Залежно від розміру презерватива, він може перешкоджати кровотоку. 10.

10. повторно використовуйте прострочені презервативи як пакети та замінники пакетів для морозильної камери.

Залишки їжі або інші речі потрібно перевезти або прибрати, а у вас немає під рукою сумки або пакета для морозильної камери? Тоді ви можете просто повторно використати один з ваших прострочених презервативів. Просто наповніть презерватив, зав'яжіть його вузлом і приберіть подалі.

11. використовуйте старі презервативи як пляшку для екстреного пиття в дорозі

Ви потрапили в екстрену ситуацію або вам потрібно мати при собі питну воду з інших причин? Тоді ваші старі презервативи - ідеальні партнери. Просто наповніть їх водою і зав'яжіть. Для додаткового захисту покладіть презерватив у товсту шкарпетку для додаткової амортизації.

12. розведіть багаття з прострочених презервативів

Ви потрапили в екстрену ситуацію і вам потрібно розвести вогонь? Цей лайфхак допоможе вам зробити це, поки світить сонце. Наповніть презерватив великою кількістю води з найближчої водойми або снігу, щоб він розтанув, і зав'яжіть його.

Потім покладіть зверху солому, суху траву або інший горючий матеріал і розтягніть наповнений презерватив з боків. У вас повинна вийти досить рівна поверхня зверху і опуклість знизу. Коли сонце пройде крізь лінзу, воно сфокусується і змусить ваш трут горіти.

13. використовуйте старі презервативи для приготування їжі

Ви також можете використовувати старі презервативи для приготування їжі. Це доволі дивна ідея, але цілком здійсненна. Якщо ви знаєте японську, то навіть можете купити кулінарну книгу про презервативи.

14. повторно використовуйте прострочені презервативи як прикраси для вечірок та повітряні кульки

Без веселих прикрас та повітряних кульок будь-яка вечірка автоматично стає наполовину нецікавою. Якщо ви не хочете витрачати на них зайві гроші, ви можете зробити кумедні прикраси з презервативів.

Надуйте їх, розфарбуйте, наповніть або використайте в інший спосіб. Єдиним обмеженням є ваша творчість.

15. використовуйте старі презервативи як дверні обмежувачі

Хочете, щоб ваші двері не грюкали через протяги чи удари об стіни? Тоді ви можете повторно використати старі презервативи як дверні обмежувачі. Просто наповніть презерватив піском або землею, зав'яжіть його вузлом і покладіть перед дверима або за ними.

Якщо він більше не тримається належним чином, ви можете змити пил, і він знову буде як новий.

16 Прострочені презервативи як прес-пап'є

Звичайно, ви можете використовувати камінь або інше дороге прес-пап'є, але прес-пап'є з презервативів набагато веселіше і дешевше.

Змийте з презерватива змазку, наповніть його піском, землею, камінчиками або іншим матеріалом, зав'яжіть і все готово.

17. зробіть кумедні кубики льоду з прострочених презервативів

Якщо ви хочете здивувати своїх гостей чимось особливим, кубики льоду з презервативів - весела та оригінальна ідея. Все, що вам потрібно - це порожні рулони туалетного паперу, прострочені презервативи, вода і морозильна камера.

  1. Покладіть рулони так, щоб отвір був на столі або обличчям до вас.
  2. Потім дістаньте презервативи і розгорніть їх трохи далі, ніж висота рулонів туалетного паперу.
  3. Потім повісьте презервативи закритою стороною вниз у рулони туалетного паперу і натягніть презерватив на рулон.
  4. Тепер він повинен бути прикріплений так, щоб ви могли наповнити його водою.
  5. Коли ви наповнили презервативи водою, покладіть їх у морозильну камеру на кілька годин.
  6. Коли кубики льоду повністю застигнуть, ви можете дістати їх з рулону, на секунду підставити під теплу воду, а потім просто зняти презерватив.

Все готово.

18. повторно використовуйте старі презервативи для видалення накипу

Вода погано тече з крана чи душової лійки або розбризкується на всі боки? Тоді настав час видалити накип. Але якщо ви не хочете або не маєте можливості демонтувати весь кран, ви також можете очистити його від накипу за допомогою презервативів.

Просто наповніть презерватив невеликою кількістю води, оцту або лимонної кислоти і натягніть його на кран. Тепер закріпіть його кількома гумками і дайте йому вбратися. Чим сильніший оцет, тим сильніше його потрібно розбавляти, щоб ваші крани не знебарвилися.

19. використовуйте прострочені презервативи як рогатку

Ви також можете легко зробити практичну рогатку з прострочених презервативів. Все, що вам потрібно - це презерватив, паперовий стаканчик і ніж або ножиці.

Спочатку розгорніть презерватив і натягніть його на отвір паперового стаканчика. Потім переверніть стаканчик догори дном і відріжте дно ножем або ножицями. Все готово.

Тепер ти можеш кидати свої снаряди через отвір у презерватив, а потім тримати паперовий стаканчик і презерватив, а іншою рукою натягувати презерватив.

20. використовуйте прострочені презервативи як зав'язки для волосся

Якщо у вас довге волосся, а під рукою немає гумки для волосся, ви можете повторно використати старий презерватив, щоб зробити швидку гумку для волосся. Розпакуйте презерватив, повністю розгорніть його і відріжте кільце біля отвору презерватива.

У вас буде резинка для волосся, якою ви зможете зачісуватися.

21. використовуйте старі гумки як заміну ковпачка

Є 2 варіанти цього презервативного лайфхаку. Перший полягає в тому, що ви берете презерватив і просто натягуєте його на отвір контейнера, щоб запобігти потраплянню чогось всередину контейнера.

У другому варіанті ви надуваєте презерватив, потім кладете його на отвір, сильно натискаєте на нього другою рукою і одночасно випускаєте повітря. Це призведе до того, що презерватив закриється навколо отвору контейнера.

22. повторно використовуйте презервативи як протиковзке покриття

Цей трюк працює майже так само, як і 2-га варіація попереднього трюку. Спочатку ви розпаковуєте презерватив, розгортаєте його і видаляєте змазку. Потім надуваєте його і притискаєте до нього, наприклад, склянку, одночасно випускаючи повітря. Таким чином презерватив щільно прилягає до дна склянки і запобігає його зісковзуванню.

23. зробіть презервативного гнома зі старих презервативів своїми руками

За допомогою цього трюку з переробки старих презервативів ви можете зробити гарні прикраси для свого будинку. Ось що вам знадобиться:

  • Презерватив
  • Глина для ремесла та ліплення
  • Воронка (можна зробити з паперу)
  • Затискачі та/або мотузка
  • Кольори

І ось як ви можете зліпити гнома з презерватива:

  1. Розпакуйте презерватив і розгорніть його
  2. Візьміть воронку та наповніть презерватив крафтовим бетоном
  3. Зав'яжіть презерватив і закріпіть вузол затискачем або мотузкою над презервативом, щоб отримати загострену догори форму.
  4. Дайте бетону застигнути щонайменше 24 години.
  5. Вийміть презерватив з бетону
  6. Використовуйте пластилін для подальшої ліпки гнома. Наприклад, зробіть ніс, надувши капелюх тощо.
  7. Розфарбуйте гнома на свій смак

Коли фарба висохне, ви можете розмістити ельфа у себе вдома або в саду. Тут ви можете знайти відеоурок від Оріона.

Висновок - використовуйте старі, прострочені презервативи повторно

Презервативи неймовірно універсальні, і ви можете отримати масу задоволення від їх використання за межами спальні. Під час сексу не варто використовувати прострочені презервативи, тому що вони стають пористими і можуть швидко порватися і лопнути.

Тому, якщо термін придатності закінчився, обов'язково купіть нові презервативи потрібного розміру, щоб запобігти неприємностям, а старі використовуйте деінде.

Чи знали ви, що 88% чоловіків використовують презервативи неправильного розміру? Якщо ви ще не знаєте свій розмір, ось як знайти свій ідеальний розмір презерватива за 4 простих кроки.

Mister Size
Більше речей

Зробіть це більше - з сексуальними фантазіями у вашому особистому розумовому кіно

Читайте зараз

Один як ніхто інший – що таке різні форми пеніса

Читайте зараз

Сьогодні люди менше займаються сексом?

Читайте зараз