Skip to main content

Альтернативи мастилу - яка найкраща заміна?

Одна столова ложка оливкової олії може завдати презервативу більшої шкоди, ніж 18 літрів повітря, закачаного в нього. Дізнайтеся, чому це так і які популярні альтернативи лубрикантам краще залишити на кухні.

Лубрикант - що робити, якщо його немає під рукою в потрібний момент?

Силіконові, на водній основі, зігріваючі, поколюючі або органічні - зараз існує широкий вибір гелів-лубрикантів. Чи то за медичними показаннями, чи то для додаткової дози задоволення - для кожної потреби знайдеться відповідний гель.

Але що станеться, коли ви занадто пізно зрозумієте, що випробуваний тюбик вже порожній? Ми розглянули популярні домашні засоби та альтернативи, щоб знайти найкращу заміну.

Це залежить від виду сексу, яким ви займаєтеся

Оральний, вагінальний, анальний, з презервативом чи без: ці фактори впливають на те, чи можна використовувати певний засіб як замінник.

Такі продукти, як мед, є популярною альтернативою лубрикантам для орального задоволення. Просто нанесіть його на бажані частини тіла, і солодкий смак буквально запросить вас до насолоди. Поцілунки та ласки перетворяться на цілу нову любовну пригоду із золотистими ласощами.

Зазвичай мед можна без проблем наносити на зовнішню інтимну зону як чоловіків, так і жінок. Єгипетське дослідження навіть виявило, що суміш йогурту та меду може бути ефективною проти вагінального грибка.

Звичайно, не можна виключати непереносимість. Якщо ви хочете перестрахуватися, краще використовувати лубрикант з ароматизатором, оскільки він спеціально розроблений для інтимної зони.

Якщо має місце проникаючий вагінальний статевий акт, зазвичай краще залишити їжу на кухні. Це пов'язано з тим, що слизові оболонки часто дуже чутливо реагують на чужорідні речовини.

Чутлива мікрофлора піхви

Однією з причин цього є те, що слизова оболонка піхви сильно і непередбачувано реагує на зміну рівня рН. Значення рН - це міра, яка описує відносну кислотність або лужність розчину.

Піхва - це чутливе середовище, яке залежить від природного балансу мікроорганізмів і рідин. Здорове вагінальне середовище зазвичай має рН від 3,8 до 4,5, що є слабокислим.

Якщо ви застосовуєте домашні засоби, такі як зволожуючий крем або різні олії, які не пристосовані до мікрофлори піхви жінки, вони можуть змінити рН і призвести до появи грибка, подразнення та інфекції. Такі інгредієнти, як парфуми, також можуть подразнювати інтимну зону і викликати сильне печіння. Особливо це стосується масажних олій, які не позначені як продукти 2-в-1.

Кокосова олія як альтернатива лубрикантам

Чиста кокосова олія є винятком: вона не тільки добре переноситься, але й може використовуватися для інтимного догляду. Як і мед, кокосова олія діє як природний засіб проти вагінального грибка.

Кокосову олію також можна використовувати для догляду за анальною зоною. Таким чином, це практичний замінник мастила при вагінальному або анальному статевому акті. Однак слід пам'ятати, що змазка зникає швидше, ніж при використанні справжньої (анальної) змазки. Крім того, кокосову олію ніколи не слід використовувати з латексними презервативами, оскільки презервативи стають пористими через жири та олії.

Теж саме стосується і молочного жиру: до сьогодні деякі гінекологи рекомендують використовувати невелику кількість молочного жиру в інтимній зоні в якості догляду. Таким чином, його можна використовувати як замінник мастила. Однак, молочний жир також має дуже високий вміст жиру, що може бути дуже шкідливим для латексних презервативів.

Чи існують інші альтернативи лубрикантам для анального сексу?

Достатня кількість лубриканта є обов'язковою умовою для анального сексу, оскільки слизова оболонка ануса не може виробляти майже стільки вологи, як слизова піхви. Сухий анальний секс може викликати сильний біль і роздратування у всіх учасників. На відміну від деяких фільмів для дорослих, невеликою кількістю слини тут не обійтися, оскільки вона швидко висихає і майже не забезпечує змащення.

Жирні речовини, такі як салатна олія та вазелін, також приносять більше шкоди, ніж користі. Слизові оболонки анального отвору так само чутливі, як і слизові оболонки піхви, і легко піддаються інфекціям.

Існує безліч лубрикантів, спеціально розроблених для анального сексу. Вони зазвичай мають більш тривале та інтенсивне ковзання, ніж звичайні лубриканти. Тому бажано відкласти анальну пригоду і заздалегідь придбати відповідний лубрикант.

Презервативи - чому я не можу використовувати домашні засоби, такі як кокосова олія, молочний жир або лосьйон?

Відповідно до стандарту ISO 4074, презерватив повинен вміщувати 18 літрів повітря, не розриваючись. Трохи крему чи олії не зашкодить, чи не так?

На жаль, ні! Жирні або маслянисті речовини, такі як кокосова олія, оливкова олія, вазелін і зволожувачі, насправді завдають великої шкоди. Щоб зрозуміти, чому ці речовини такі небезпечні для презервативів, спочатку потрібно зрозуміти, як вони виготовляються.

Звичайні презервативи, які не містять латексу, виготовляються з натурального каучукового латексу. Його попередньо вулканізують. Це означає, що каучук змішується з невеликою кількістю сірки під тиском і нагріванням. Це створює сірчані містки, тобто багато дрібних сполук всередині матеріалу. Хімічна реакція гарантує, що матеріал стає м'яким та еластичним.

Невулканізована гума мала б тверду консистенцію, ламалася б у холодному стані і плавилася б у гарячому. Це робить її абсолютно немислимою як матеріал для автомобільних шин, рукавичок для прибирання або презервативів.

Однак мінеральні оливи та мастила можуть руйнувати ці хімічні сірчані містки в гумі та погіршувати структуру матеріалу. Це також пов'язано з тим, що натуральний каучук сильно набухає в мінеральних маслах і жирах. Якщо ці містки руйнуються, каучук, а отже, і презерватив, стає пористим, з'являються дрібні пошкодження і мікротріщини.

До речі, ці сірчані містки з часом замінюються на кисневі, які також пошкоджують гуму. Ось чому презервативи не вічні, а зазвичай лише близько 5 років. Однак ультрафіолет, волога, повітря та інші фактори навколишнього середовища можуть прискорити цей процес, тому правильне зберігання пре зервативів також є важливим.

Тому ми рекомендуємо використовувати тільки лубриканти на водній основі, а не домашні засоби чи альтернативні продукти.

На що я повинен звертати увагу при використанні гелю-лубриканта в цілому?

Лубриканти насправді дуже невибагливі, але є 3 моменти, на які варто звернути увагу:

  1. Лубрикант можна використовувати за призначенням, тобто він має бути безпечним для іграшок або презервативів, якщо це необхідно.
  2. Як і презервативи, лубриканти слід зберігати в прохолодному, сухому і темному місці. Гарним місцем для їх зберігання є шафа або шухляда у ліжку.
  3. Термін придатності ще не закінчився. Не всі лубриканти мають такий термін придатності, але якщо він є, його не можна перевищувати.

У мене немає лубриканта на водній основі - чи можу я використовувати презервативи з силіконовим лубрикантом?

На жаль, тут все схоже на хімію, тому що презервативи, як правило, вже заздалегідь покриті силіконовою змазкою. Наші презервативи MISTER SIZE, наприклад, покриті високоякісною, чистою силіконовою олією (диметиконом).

Проблема: Існують різні види силіконової олії. Якщо ви використовуєте лубрикант на силіконовій основі, силіконова олія, що міститься в лубриканті, може відрізнятися від тієї, що покриває презерватив.

Якщо поєднати дві різні силіконові олії, відбудеться хімічна реакція, яка може зробити презерватив пористим. Тому лубриканти на силіконовій основі слід використовувати з презервативами, тільки якщо їх сумісність з латексними презервативами чітко зазначена на упаковці.

Як щодо лубрикантів на силіконовій основі для секс-іграшок?

Лубриканти на силіконовій основі є чудовим додатковим продуктом для скляних або пластикових іграшок. Однак для силіконових іграшок він категорично не рекомендується, оскільки твердий силікон іграшки і навіть чиста силіконова олія - це два різні матеріали. Коли твердий силікон контактує з силіконовою олією, відбувається хімічна реакція, яка може атакувати і пошкодити твердий силікон.

Це відбувається тому, що силіконова олія є своєрідним розчинником для твердого силікону і робить його крихким. Тому ви будете в безпеці, якщо будете використовувати тільки мастила на водній основі для іграшок.

Висновок: краще купити правильний лубрикант, ніж потім шкодувати про нього.

Експерименти в ліжку: Ви завжди можете експериментувати з позиціями та сексуальними практиками, але будьте обережні, використовуючи домашні засоби як лубриканти. Креми, олії та лосьйони можуть зробити вашу шкіру оксамитово м'якою, але вони можуть подразнювати слизові оболонки в інтимній зоні та сприяти поширенню інфекцій.

Тому, якщо продукт не був спеціально розроблений для геніталій, краще тримати його подалі від цієї чутливої зони. Використання презервативів може бути дуже небезпечним: олії та жири викликають набухання натурального каучукового латексу, що швидко знижує їхню безпеку.

Лубриканти зараз доступні (майже) скрізь: у супермаркетах, аптеках, аптеках, на заправках та в інтернет-магазинах. І хоча дратує, коли доводиться відкладати палкий акт кохання через відсутність або порожній тюбик, сидіти в кабінеті лікаря з грибковою інфекцією ще більше дратує.

Органічний гель-лубрикант MISTER SIZE як всебічний талант

Спеціально для людей, які хочуть, щоб це було безпечно і просто, високоякісний лубрикант на водній основі, такий як MISTER SIZE Organic Lubricant, є правильним вибором.

Його можна без проблем використовувати з іграшками та презервативами, а завдяки тривалому змащуванню він також підходить для анального сексу. На відміну від багатьох замінників, тут немає ніяких подразнюючих інгредієнтів, хімічних реакцій або відповідності матеріалів - просто нанесіть його і нехай вологе задоволення почнеться!

Mister Size Bio Gleitgel

MISTER SIZE Органічний гель-лубрикант

Дізнайтеся зараз - органічний гель-лубрикант на водній основі від Mister Size ідеально прилягає до презерватива, так само як і презерватив до вас.

Mister Size
Більше речей

Хороший секс не обов'язково має бути ідеальним

Читайте зараз

Таблетки – справді рівність у статі?

Читайте зараз

Презервативи та мастило: так секс працює як по маслу

Читайте зараз