Skip to main content

12 найкращих еротичних новорічних обіцянок

За допомогою цих 12 ідей ви зможете дати поштовх своєму сексуальному життю на наступні 12 місяців. Просто вибирайте одну ідею на місяць!

Ось наші 12 найкращих сексуальних новорічних обіцянок для більшої насолоди в ліжку:

  1. Більше ранкового сексу: Після розслаблюючої ночі, що може бути кращим способом розпочати новий день? Правильно - трохи кохання перед тим, як ви прокинетеся. Так ви зможете почати набагато більше днів у цьому році з бадьорого настрою!
  2. Регулярно займайтеся сексом перед сном: оргазм перед сном сприяє гарному сну та ідеальному завершенню дня! Якщо ви хочете краще висипатися в новому році, вам слід не тільки дотримуватися цієї постанови, але й додати більше близькості у ваші стосунки.
  3. Нарешті спробуйте правильні презервативи: З правильним презервативом це майже як без нього, ви відчуваєте свого партнера набагато сильніше, і вам не доведеться турбуватися про те, що презерватив зісковзне.
  4. Більше поцілунків: Близькість починається не тільки в спальні - приділяйте більше часу диким поцілункам. Можливо, це переросте у щось більше.
  5. Більше нія ких відмовок: класичні відмовки часто звучать так: "Я занадто багато з'їв!", "У мене болить голова!" або "У мене сьогодні було занадто багато стресу на роботі!". - Ви, напевно, відчували це на собі: коли справа доходить до уникнення сексу, люди люблять знаходити відмовки. Але часто це не більше, ніж відмовки. Покладіть їм край цього року! Більше спілкуйтеся зі своїм партнером і частіше насолоджуйтеся найпрекраснішою вторинною матерією у світі разом.
  6. Спробуйте більше нових речей: Наприклад, як щодо спеціальної іграшки або експериментів з Камасутрою? Лубрикант або масаж також можуть урізноманітнити ваше інтимне життя. Доказ пудингу в тому, що його їдять - будьте сміливі!
  7. Більше обіймів: насолоджуйтеся набагато більш інтимною близькістю зі своїм партнером - беріть ініціативу в свої руки! Це може надати вашим стосункам набагато більшого імпульсу. Якщо ви хочете більшої близькості, вам не обов'язково завжди бути голими. Також приємно обійматися з партнером на дивані під час перегляду хорошого фільму.
  8. Більше любові до себе: Переконайтеся, що вашими потребами не нехтують. Кожен оргазм корисний для вашого самопочуття, тому дозволяйте собі це задоволення частіше - наодинці або в парі!
  9. Більше компліментів: Добре слово ніколи не зашкодить, і може допомогти вам повернути імпульс у ваші стосунки. Просто робіть своєму партнеру комплімент раз на день - воно того варте!
  10. Навчіться стриптизу: Рідко можна зустріти список новорічних обіцянок без пункту "більше займатися спортом". В такому випадку можна навчитися танцювати на пілоні і поєднати спорт та еротику. Окрім покращення фізичної форми, ви також забезпечите більшу різноманітність у спальні.
  11. Романтична їжа: Ви коли-небудь готували смачну їжу для свого партнера в якості сюрпризу? Для романтичної вечері не обов'язково мати привід, просто здивуйте свого партнера вечерею при свічках.
  12. Очистіть свій гардероб: Одяг також сприяє еротичності ваших стосунків, тому настав час перебрати його, відсортувати старі речі, що вбивають кохання, і придбати нову білизну. Якщо ви вважаєте себе привабливим, ви будете випромінювати це.

Більше спорту, менше куріння, здоровіше харчування ...

Спорт і здоровий спосіб життя - це, мабуть, класика, коли мова йде про хороші постанови на новий рік. І ви, напевно, вже намагалися втілити їх у життя. Але, поклавши руку на серце - як часто ви дійсно дотримувалися їх? Здебільшого не минає й місяця, як ви знову забуваєте про добрі наміри. Ви знову почали харчуватися по-старому, а спорт вже закинули. Можливо, ваші новорічні обіцянки були недостатньо привабливими, щоб їх дотримуватися. Можливо, вам дійсно подобаються деякі з наших ідей, і вам не так важко їх дотримуватися. Якщо ви вирішите налагодити своє сексуальне життя, ви збільшите свої шанси на захопливий час, сповнений еротичних пригод.

Якщо у вас є інші чудові ідеї, не соромтеся звертатися до нас. Як завжди, будьте обережні і не забувайте про презервативи.

Mister Size
Більше речей

Одягніть презерватив правильно - як це зробити, щоб не дратувати

Читайте зараз

Дружба+, спілкування, відкриті стосунки та полігамія – що таке сучасні моделі стосунків?

Читайте зараз

Неважливо, великий чи маленький - я люблю свій пеніс

Читайте зараз