Skip to main content

Презервативи у стосунках - вбивця хтивості чи must have?

Можливо, ви знаєте, як це буває: після напруженого дня ви нарешті досягаєте моменту, коли можете на мить залишити буденність позаду. Ви підходите ближче - можливо, ви навіть зробили це трохи романтичним зі свічками та музикою. (Або що завгодно, що підніме вам настрій.) Усе здається приємним, приправленим цим передчуттям, що викликає мурашки. І з пустотливим виглядом ви могли б повністю перейти до гарячої частини вечора... якби не ця дратівлива перерва, щоб надіти презерватив .....

Презервативи, як правило, вважаються вбивцею похоті. Також і особливо у стосунках, де занепокоєння щодо інфікування в певний момент закінчується, і тільки контрацепція відіграє роль. Так чому б не обійтися без них, щоб зробити секс приємнішим? Все просто: тому що часто існують вагомі причини для використання презервативів, які ви обов'язково повинні мати на увазі. І секс з презервативом може бути таким же чудовим, якщо ви робите це правильно. Ви можете дізнатися більше тут, витративши всього кілька хвилин свого часу на читання:

Коли презервативи корисні у стосунках?

Звичайно, зазвичай простіше і приємніше обійтися без презерватива, якщо немає причин його використовувати. Але в багатьох ситуаціях презерватив дійсно має сенс і є найкращою альтернативою. Наприклад, у наступних чотирьох випадках:

Якщо ви хочете уникнути гормональних контрацептивів.

Якщо вона приймає таблетки або інший гормональний контрацептив, звичайно, вам не потрібні презервативи - якщо тільки ви не хочете перестрахуватися. Але є вагомі причини, щоб взагалі відмовитися від гормонів. У багатьох жінок протизаплідні таблетки рано чи пізно викликають сильні побічні ефекти, а бажання сексу також може значно знизитися. У таких випадках презервативи - ідеальний спосіб знову насолодитися моментами, які ви проводите разом. І це найкращий спосіб по-справжньому взяти на себе відповідальність за контрацепцію в команді. (До речі, це також працює в поєднанні з НК. Тоді ви можете залишити презервативи в стороні, принаймні на деякий час).

Захист від хвороб

Якщо ви хочете бути в безпеці, коли справа доходить до хвороб, презервативи пропонують найкращий захист. Це стосується багатьох захворювань, що передаються статевим шляхом, а також інфекцій сечового міхура або простати, щоб ви не заразили один одного.

Під час анального сексу

Якщо ви займаєтеся анальним сексом, не забувайте вдягати презерватив. Інакше для чоловіка може бути досить неприємно, якщо бактерії потраплять в уретру і призведуть до інфекції сечового міхура та/або простати. Тож навряд чи є краща причина для використання презервативів у стосунках.

Якщо ви не хочете "возитися".

Презервативи мають величезну перевагу, про яку часто забувають: Вони роблять секс набагато "чистішим". Тому, якщо ви хочете зберегти новий диван або автокрісла, найкращий спосіб - використовувати презерватив. Звісно, те ж саме стосується і тих випадків, коли вам раптом захотілося сексу на свіжому повітрі, коли ви на прогулянці.

Відчуття було таке, ніби я не вдягав презерватив

Замовити дегустаційний пакет

Чому не варто раптово припиняти використовувати презервативи у стосунках

У стосунках часто трапляється так, що в якийсь момент ми просто забуваємо про презервативи. Зрештою, ми вже знаємо один одного набагато краще, і занепокоєння про хвороби і т.д. швидко відходить на другий план. Але будьте обережні: те, що ви довіряєте один одному, не означає, що ви автоматично у безпеці. Ось чому найкраще пройти тест разом (наприклад, на ВІЛ), щоб бути впевненими. Тоді ви обидва будете почуватися краще і зможете вирішити, чи хочете ви використовувати презервативи з інших причин чи ні.

Чи справді презервативи вбивають хіть?

Чи справді презервативи вбивають хтивість? Той, хто коли-небудь мав невдалий досвід використання презервативів, звичайно, відразу скаже: так, безумовно! Але зачекайте хвилинку: у більшості випадків не сам презерватив є вбивцею хтивості, з нього просто роблять страшилку, в той час як причини насправді криються в іншому. Насправді є три найбільші вбивці хтивості:

1. презерватив не підходить. Якщо презерватив замалий або завеликий, його швидке надягання нагадує спроби протягнути нитку у вушко голки в рукавицях. Не дивно, що гарячі відчуття швидко минають. Тому переконайтеся, що у вас є презервативи правильного розміру. Найкращий спосіб зробити це - виміряти заздалегідь та/або замовити пробну упаковку.

2. неправильна техніка надягання презерватива Давайте будемо чесними: хто з нас дійсно навчився на уроках статевого виховання надягати презерватив з ідеальною технікою? Це одна з тих речей, якої нас просто ніколи не вчили як слід. Ось чому цілком нормально, що особиста техніка трохи не допрацьована, а сумнозвісний "момент з презервативом" стає прикрою перервою. Але не хвилюйтеся: у нашому блозі ви знайдете докладні інструкції з корисними порадами. А при правильному виборі розміру, це дійсно дуже легко і може бути зроблено за кілька секунд.

3. ваша голова запам'ятала презерватив як вбивцю хтивості. Наш розум відіграє велику роль під час сексу, і негативні думки можуть зіпсувати найкращі моменти. Ось чому важливо, щоб ви самі вирішували, добре це чи погано. Замість того, щоб сприймати презерватив як вбивцю задоволення, подумайте про нього як про інструмент, який дає вам відчуття безпеки. А разом з ним і можливість повністю розслабитися під час сексу. Таким чином, надягання презерватива стає чимось прекрасним, що, скоріше, збільшує ваше задоволення.

Після того, як ви усунете ці три вбивці хтивості, презерватив швидко стане природним супутником у вашому сексуальному житті. Через деякий час ви навряд чи помітите його - адже правильний презерватив ідеально сидить і ледь помітний, якщо ви не зосереджуєтесь на ньому. А невелика перерва незабаром перестане відчуватися як перерва. Вона буде схожа на момент, коли все стане ще інтенсивнішим ;-)

Насолоджуйтесь сексом з усіма - також і особливо з презервативом

Як бачите, презервативи не є вбивцями задоволення, якими їх часто вважають. Навпаки, вони роблять секс ще кращим і легшим, якщо ви використовуєте їх правильно. Тож просто вирішіть, чи хочете ви використовувати презервативи у ваших стосунках і з яких причин. А потім - вперед! Ви можете піти ще далі, зробивши надягання презерватива спільним ритуалом. Святкуйте цей момент і використовуйте його, щоб завести один одного. Наприклад, одягаючи презерватив у спокусливий спосіб - можливо, навіть ротом. Ось побачите: З позитивним настроєм секс з презервативом в майбутньому буде набагато приємнішим!

 

Mister Size
Більше речей

Хороший секс не обов'язково має бути ідеальним

Читайте зараз

Таблетки – справді рівність у статі?

Читайте зараз

Презервативи та мастило: так секс працює як по маслу

Читайте зараз