Skip to main content

Мастурбація, як правильно балувати своє тіло

Посібник для жінок, які хочуть насолоджуватися життям на повну, не залежачи від чоловіка.

Відчуйте необмежену насолоду

Ми в Mister Size поставили собі за мету забезпечити вам принаймні такий самий фактор задоволення під час безпечного сексу, як і під час незахищеного статевого акту. Ми щодня робимо все можливе, щоб зробити секс з презервативом ідеальним для вас. Презерватив настільки популярний, тому що він є одним з найбезпечніших доступних засобів контрацепції і не тільки захищає вас від вагітності, але й від інфікування ІПСШ. Але який найбезпечніший спосіб уникнути вагітності під час "сексу"? Саме так, мастурбація, тут ви є господарем своїх почуттів і вам не потрібно витрачати час на роздуми про можливі побічні ефекти після статевого акту. Все обертається навколо тебе і твого тіла. Ніжна відданість своєму тілу може багато в чому підсолодити ваше повсякденне життя.

З'ясуйте, що вам подобається

У житті майже кожної молодої жінки, навіть у підлітковому віці, буває момент, коли вона вперше відчуває, що хоче дослідити власне тіло ближче. Зазвичай це відбувається задовго до першого партнерства. Ви помічаєте, що деякі дотики до живота викликають дуже дивні, але все ж таки приємні відчуття. Приємно тертися об щось, чи то об фланель, чи то об велосипедне сидіння, чи то об подушку, яку ти пересуваєш туди-сюди між ногами. У молодих жінок зазвичай вже в цьому віці з'являється схильність до певного виду стимуляції.

На жаль, тема мастурбації все ще не скрізь обговорюється жінками відкрито. Для чоловіків є нормальним торкатися себе час від часу, тоді як жінки, коли ця тема заходить, зазвичай реагують дещо сором'язливо і швидко намагаються поговорити про щось інше. Але в мастурбації немає нічого такого, чого варто соромитися. Ніхто не знає, що вам потрібно так добре, як ви самі! Тому немає нічого, що могло б зупинити вас на шляху до пізнання свого тіла. Доведено, що жінки, які частіше розважаються з собою або своїми іграшками, більш врівноважені та розслаблені. Найкраще в сексі з самим собою - це те, що ви можете робити це коли, де і як завгодно. Немає жодних обмежень для вашої уяви. Однак найкраще в мастурбації - це те, що ви ніколи не залишаєтеся незадоволеними. Постійно випробовуючи те, що стимулює вас і робить вас особливо гарячими, ви також можете краще зрозуміти свого партнера, як найкраще довести вас до кульмінації. Таким чином, ви ніколи не залишитеся з порожніми руками під час сексу зі своїм партнером.

Самозадоволення як баланс

Перш за все, дуже важливо приділяти собі достатньо часу. Заплануйте задоволення для себе у своєму щоденному розпорядку дня. Не поспішайте і насолоджуйтеся кожною секундою. Особливо, якщо у вас немає постійного партнера, важливо задовольняти себе регулярно. Так ви зможете зменшити стрес і підвищити особисте щастя. Оргазми вивільняють неймовірну кількість гормонів щастя, які допоможуть вам залишатися в гарному настрої та врівноваженими протягом усього життя.

Поради та підказки для ідеального оргазму з самим собою

Спочатку ніжно помасажуйте клітор, доки він не стане повністю вологим. Тепер ви можете побалувати себе руками, вставивши один або кілька пальців у мокру вульву і ритмічно рухаючи ними. Іншою рукою ви можете продовжувати терти клітор, щоб швидше досягти кульмінації. Якщо ви недостатньо мокрі, не використовуйте креми або олії для тіла як лубриканти. Вони можуть мати дуже поганий вплив на мікрофлору піхви та/або призвести до алергії. Для більшого задоволення ми рекомендуємо наш органічний лубрикант на водній основі від Mister Size.

З нашим лубрикантом ви зможете краще вводити пальці або навіть іграшку, і ніщо не стане на шляху до ідеального оргазму. Не бійтеся додати іграшку, наприклад, вібратор, до ваших сексуальних ігор, якщо пальці не можуть надійно довести вас до кульмінації. Існує безліч секс-іграшок, які миттєво доведуть вас до абсолютного екстазу.

Прикрасьте свою сексуальну гру брудними думками. Тут немає абсолютно ніяких обмежень. Ви можете дати волю своїй уяві та пальцям. Налаштуйтеся на потрібний лад, одягніть сексуальну білизну і спостерігайте в дзеркало, як ви балуєте себе вібратором. Навіть якщо спочатку це може здатися трохи дивним, багато жінок отримують задоволення від спостереження за тим, як вони займаються сексом аж до оргазму.

Використовуйте все своє тіло як ігровий майданчик, пестячи поцілунками і облизуючи одне одного, якщо вам це подобається. Деяким подобається, коли палець м'яко ковзає по сідницях для додаткової анальної стимуляції рівномірними рухами. Тут також рекомендується наш лубрикант Mister Size.

Різноманітність - це все

Будьте відкриті до експериментів і балуйте себе не тільки в ліжку. Ви також можете сісти на стілець з розставленими ногами і покататися на вібраторі. Приймаючи душ, побалуйте свій клітор бризками з душової насадки і одночасно введіть палець у піхву - ви відчуєте вражаючий оргазм. Єдине, що важливо пам'ятати - ніколи не вводьте спрей безпосередньо в піхву, навіть якщо це фантастичні відчуття, ви ризикуєте знищити природну вагінальну флору.

Ваші думки - це ваш ігровий майданчик

Коли ви мастурбуєте, ви можете повністю розслабитися, немає абсолютно ніяких обмежень для вашої уяви. Тільки ви контролюєте порно у вашій голові. Ви вирішуєте, з ким і як займатися сексом. Ви займаєтеся сексом з чоловіком чи жінкою, чи лиже вас гарячий сусід по сусідству? Чи ви берете участь в оргії, в якій всі задовольняють один одного? Що б вас не заводило, це нормально. Немає фантазій, які були б надто божевільними чи неправильними.

Якщо кінотеатру в голові недостатньо, ви, звісно, можете скористатися планшетом і фільмами на допомогу. Спостерігати за тим, як інші наближаються до оргазму, і мастурбувати самому може бути так стимулююче. Якщо жіноче порно для вас занадто нудне, спробуйте щось жорсткіше. Підійде все, що вас заводить.

Позитивні аспекти мастурбації

Якщо ви відчуваєте стрес від повсякденного життя і просто не можете розслабитися ввечері, спонтанно дозвольте рукам спуститися в штани і ніжно погладьте свій клітор. Якщо ви збуджені і достатньо мокрі, введіть пальці або вібратор глибоко в піхву, поки вас не накриє блискучий оргазм. Весь тягар і неспокій, який ви носили всередині, перетвориться на глибоке розслаблення і задоволення. Тонни гормонів щастя, що вивільняються під час оргазму, допоможуть вам заснути розслабленою і сповненою позитивних почуттів.

Мастурбація також є ідеальними ліками від менструального болю, зміцнюючи інтимні м'язи і стимулюючи кровообіг. Мастурбація також має спазмолітичну дію.

Що не можна робити під час мастурбації

Навіть якщо під час сексуальних ігор дозволено майже все, все одно є деякі заборони.

Ніколи не вводьте повсякденні предмети в піхву або анус. Може бути спокусливо зробити це за допомогою огірка або гребінця для волосся, але насправді слід використовувати лише іграшки, спеціально призначені для цієї мети. Нерідко після такого задоволення можна опинитися у відділенні невідкладної допомоги. Тож тримайтеся подалі від невідповідних повсякденних предметів!

Лосьйони та креми не дуже корисні для вагінальної мікрофлори, тому використовуйте лише лубриканти, які спеціально призначені для цієї мети, наприклад, наш гель-лубрикант MISTER SIZE.

Завжди ретельно мийте іграшки після використання, щоб запобігти утворенню мікробів.

А тепер, отримуйте задоволення!

Mister Size
Більше речей

Хороший секс не обов'язково має бути ідеальним

Читайте зараз

Таблетки – справді рівність у статі?

Читайте зараз

Презервативи та мастило: так секс працює як по маслу

Читайте зараз