Skip to main content

Інтимний пірсинг і безпечний секс з презервативом - чи можливо це?

Дізнайтеся, що вам потрібно знати, щоб безпечно використовувати контрацепцію за допомогою інтимних прикрас і завжди бути захищеними найкращим чином.

Ретельно обміркуйте рішення про пірсинг

Як завжди, подумайте, перш ніж діяти, що в даному випадку означає зробити пірсинг. Згідно з опитуваннями, інтимний пірсинг підвищує самооцінку і, як кажуть, покращує сексуальне життя, а інтимні прикраси привертають увагу багатьох людей. Це одна з причин, чому багато людей вважають інтимні прикраси такими привабливими і прикрашають ними соски, клітор, статеві губи, пеніс або мошонку. Використовуються найрізноманітніші матеріали, але здебільшого це металеві пробки, кільця або стрижні. Якщо ви більше займаєтеся оральним сексом, вам слід знати, що пірсинг язика або губ також може мати ефект.

Якщо ви хочете прикрасити одну з цих інтимних частин свого тіла, вам слід заздалегідь дізнатися не тільки про те, які методи або варіанти пірсингу доступні, але й про наслідки та ризики для вас особисто і для вашої безпечної сексуальності.

Підвищений ризик інфікування

Деякі види пірсингу, наприклад, пірсинг мошонки (хафада), підвищують ризик зараження захворюваннями, що передаються статевим шляхом. Цей вид пірсингу створює новий отвір в інтимній зоні, який неможливо захистити презервативом. Тому рекомендується дотримуватися обережності, а перед статевим актом, можливо, доведеться заклеїти пірсинг спеціальним пластиром.

Правильний вибір інтимних прикрас

Слід розуміти, що презервативи чутливі до металу або гострих предметів. Тому слід бути дуже обережними з інтимним пірсингом - жоден презерватив не гарантує захисту. Найкраще знімати прикраси перед статевим актом, особливо якщо ваш пірсинг має такі характеристики

  • кутовий
  • загострений
  • гострий
  • шорсткий

Якщо пірсинг гладкий і круглий, він може працювати досить добре, але все одно існує підвищений ризик розриву презерватива. Тому ви повинні зважити ризики для себе.

В основному, це стосується наступного: вибір інтимних прикрас і ваша особиста готовність ризикувати є вирішальними. Так, секс з інтимним пірсингом і презервативами можливий, але немає гарантії повної безпеки.

Mister Size
Більше речей

Хороший секс не обов'язково має бути ідеальним

Читайте зараз

Таблетки – справді рівність у статі?

Читайте зараз

Презервативи та мастило: так секс працює як по маслу

Читайте зараз