Skip to main content

Весняне пробудження: 5 порад для незабутніх оргазмів

Хто не любить інтенсивні оргазми? Іноді наше сексуальне життя заходить у глухий кут, коли сексуальне задоволення падає - ось п'ять порад, які допоможуть вам відчути кращі оргазми цієї весни.

Більше мастурбувати

Так, ви не помилилися - більше мастурбації призводить до більш інтенсивних оргазмів. Досліджуючи свою інтимну зону, ви не лише краще пізнаєте своє тіло, але й зможете відкрити для себе нові приємні відчуття та відчуття, які підвищують сексуальне задоволення і дають вам інсайдерські знання, якими ви зможете поділитися зі своїм партнером наступного разу. Якщо ви страждаєте від передчасної еякуляції або занадто швидкого оргазму, ви можете навчити своє тіло чекати трохи довше за допомогою мастурбації. Це працює, наприклад, якщо зробити паузу на 30 секунд, коли ви відчуваєте, що наближаєтесь до кульмінації. Чим довше ви робите паузу і вчитеся не поспішати, тим довше ви зможете протриматися, поки не досягнете піку задоволення, який приведе вас до фінального оргазму.

Не поспішайте з прелюдією

Ми знаємо, що може виникнути спокуса пропустити прелюдію і перейти відразу до статевого акту, особливо якщо у вас мало часу або енергії. Однак, якщо ви пропустите прелюдію, ви пропустите цілу низку сексуальних задоволень, перш ніж досягнете оргазму. Під час прелюдії організм виділяє кілька гормонів, які допомагають збільшити задоволення під час кульмінації. Дофамін, нейромедіатор, що відповідає за прагнення до задоволення і винагороди, вивільняється під час прелюдії і призводить до посилення відчуття задоволення і передчуття, в той час як окситоцин, "гормон обіймів", допомагає зміцнити зв'язок і близькість між вами і вашим партнером. Крім того, прелюдія допомагає підготувати тіло до статевого акту, стимулюючи ерогенні зони, збільшуючи приплив крові до статевих органів, роблячи вас "мокрими" і напружуючи м'язи для більш інтенсивного оргазму. Тож якщо ви останнім часом пропускали прелюдію, саме час повернути її у своє сексуальне життя - ви здивуєтеся, як раніше жили без неї!

Урізноманітніть своє сексуальне життя новими позиціями

Погляньмо правді в очі, легко потрапити в сексуальну колію, особливо якщо ви з партнером вже довгий час. Ми можемо обирати свої улюблені позиції кожного разу, коли займаємося сексом, швидше за все, це місіонерська, ковбойська або доггі-стайл. Але в Камасутрі налічується понад 64 позиції, тому існує величезна кількість позицій і технік, про які ви, можливо, не чули, які можуть підвищити ймовірність отримання більш інтенсивних і приємних оргазмів. Крім того, пошук нової улюбленої позиції може стати чудовим способом налагодити тісніший зв'язок з партнером і отримати задоволення, мінімізуючи сексуальну нудьгу. Наприклад, якщо ви ніколи не відчували вагінального оргазму, зміна позицій для стимуляції точки G може призвести до того, що ви відчуєте більше сексуального задоволення і отримаєте більш інтенсивний оргазм.

Навчіться правильній техніці дихання

Тантричне дихання - це техніка, яка може збільшити сексуальне задоволення і призвести до більш інтенсивних оргазмів, підвищуючи чутливість, усвідомлення і сексуальну енергію в нашому тілі. Для цього потрібно зосередитися на повільному, глибокому диханні, уявляючи потік сексуальної енергії, що проходить через тіло під час статевого акту. Вважається, що ця техніка посилює кровообіг і чутливість в області геніталій, що призводить до більшого збудження і сексуального задоволення. Тож якщо ви хочете відчувати більш інтенсивні оргазми, спробуйте цю техніку.

  • Повільно і глибоко вдихніть через ніс протягом приблизно 5 секунд.
  • Під час вдиху ви повинні відчути, як піднімається ваш живіт - це називається діафрагмальним диханням і може допомогти посилити і контролювати сексуальне збудження.
  • Затримайте дихання на 1-2 секунди.
  • Повільно видихайте через ніс протягом 5 секунд.

Чим більше ви будете практикувати цю техніку, тим легше буде досягти більш тривалих і інтенсивних оргазмів.

Переконайтеся, що ви використовуєте правильний розмір презерватива

Один з найбільших міфів полягає в тому, що презервативи незручні - і це помилкове уявлення не може бути далеким від істини. Деякі люди не люблять презервативи через те, що носять їх неправильного розміру, що зменшує сексуальне задоволення, а також шкодить безпеці. Занадто великий презерватив може сповзати під час статевого акту і зменшити стимуляцію і тертя, якщо він не щільно прилягає до пеніса, в той час як занадто тісний презерватив може перетиснути стовбур, викликаючи дискомфорт або зменшуючи кровообіг. Якщо вас більше турбує сам презерватив, коли ви його одягаєте, або він відчуває себе незручно, ви можете бути менш здатні сконцентруватися на сексуальному досвіді і менше насолоджуватися статевим актом. Щоб збільшити свої шанси на отримання більш інтенсивного оргазму, переконайтеся, що ви використовуєте презерватив правильного розміру. Скористайтеся шансом зараз і визначте свій відповідний розмір презерватива швидко і легко.

Визначте розмір презерватива зараз

Mister Size
Більше речей

Хороший секс не обов'язково має бути ідеальним

Читайте зараз

Таблетки – справді рівність у статі?

Читайте зараз

Презервативи та мастило: так секс працює як по маслу

Читайте зараз