Skip to main content

Слово "презерватив" 12 іншими мовами

Літні канікули не за горами, а з нашим списком ви будете ідеально підготовлені до кожного гарячого флірту навіть у відпустці.

Ваша відпустка може настати!

Літо - завжди популярний час для подорожей. Спекотна погода не лише дарує гарний настрій, але й сприяє одному-двом святковим фліртам. Щоб у вирішальний момент у вас не заплітався язик і ви могли думати про безпеку, навіть коли в тіні понад 30 градусів, ми переклали для вас слово "презерватив" 12-ма мовами світу:

  1. Французька - préservatif: Говорячи мовою кохання, ви, звичайно, завжди повинні бути готовими до будь-яких несподіванок, незалежно від того, чи прямуєте ви у відпустку вглиб країни, до Середземного моря або на Атлантичне узбережжя!
  2. Іспанською - condón: Чи то в нічному житті Майорки, чи на пляжі в Барселоні - ви також повинні мати при собі презервативи або мати можливість купити їх в Іспанії, коли стане спекотно.
  3. Грецька - προφυλακτικό (profylaktikó): Щоб бути якнайкраще підготовленим до всього на вашій грецькій відпустці, вам варто ознайомитися з цим словом. Тоді ніщо не стане на заваді святковому флірту під грецьким сонцем!
  4. Хорватською -kondom: Хорватська Адріатика фантастично красива, і знайомство на відпочинку відбувається дуже швидко! Тож швидко вивчіть потрібну лексику!
  5. Шведська - kondom: Множина - "kondomer". Тож лексику не важко запам'ятати навіть на скандинавському відпочинку.
  6. Данська - kondom: На півночі теж буває спекотно, але словниковий запас запам'ятати не так вже й складно!
  7. Голландська - condoom: У Голландії іноді навіть є спеціальні магазини, які спеціалізуються на презервативах, тож зараз ніщо не заважає вам купити презерватив.
  8. Тайська - ถุงยาง (T̄hung yāng): Навіть у тропічному кліматі безпека завжди має бути на першому місці, тому, окрім купівлі презервативів на місці, ви, звичайно, можете взяти відповідні презервативи з собою!
  9. Турецька - prezervatif: гаряча пригода на Босфорі чи Середземному морі? Ваші знання іноземної мови не стануть вам на заваді!
  10. Угорською - Óvszer: Ви також можете насолоджуватися відпочинком на озері Балатон, а якщо у вас закінчаться презервативи, ви зможете купити ще.
  11. Болгарською - презерватив (prezervativ): Чорне море - гаряча точка! Але не варто нехтувати своєю безпекою.
  12. Англійська -Condom: Англійську мову розуміють у багатьох частинах світу. Тож з "Condom" ви можете допомогти собі майже скрізь.

Якщо ви хочете купити презервативи Mister Size у країні вашого відпочинку, ви можете знайти відповідні магазини на сторінках відповідної країни. На жаль, презервативи Mister Size не завжди доступні на місці, тому, якщо ви хочете перестрахуватися, візьміть пачку презервативів з собою у відпустку.

Mister Size
Більше речей

Одягніть презерватив правильно - як це зробити, щоб не дратувати

Читайте зараз

Дружба+, спілкування, відкриті стосунки та полігамія – що таке сучасні моделі стосунків?

Читайте зараз

Неважливо, великий чи маленький - я люблю свій пеніс

Читайте зараз