Skip to main content

Що трапляється, коли у вас не той розмір: 12 кумедних історій від Діда Мороза

Що трапляється, коли у вас неправильний розмір? Дізнайтеся, чому носіння презервативів неправильного розміру може призвести до хаосу та дискомфорту з 12 кумедних історій від Санти, і чому презервативи Mister Size - це найкращий подарунок на Різдво.

Перша різдвяна історія

Я розповім вам історію: кілька століть тому одна з моїх ельфів, на ім'я Мері, зламала свої туфлі з крученим носком і забула купити нову пару. Оскільки у неї не було часу лагодити їх, їй довелося взути стару велику пару, яку вона знайшла закопаною в майстерні. Вона взула свої маленькі ніжки у ці великі зелені капці і ходила цілий день у незручному взутті, спотикаючись на кожному кроці. Незважаючи на всі свої зусилля, бідолашна Мері не змогла виконати жодної роботи, яку хотіла зробити того дня. З того дня Мері завжди переконується, що носить взуття правильного розміру, і носить з собою запасну пару.... на випадок, якщо вони зламаються.

Друга різдвяна історія

Одного разу я приїхав до цього химерного маленького солом'яного котеджу в маленькому селі на півдні Англії. Коли я підійшов до підніжжя засніженого димаря, то побачив дві дитячі панчохи, що висіли над каміном. Одна з дітей повісила червону панчоху, яка була їй завелика, тому вона висіла низько над димарем - сподіваючись на більше подарунків, подумав я про себе. Але коли я підійшов, щоб дістати подарунок зі свого червоного різдвяного мішка, я обернувся і побачив, що довга червона панчоха загорілася! Мені вдалося загасити вогонь, але хто знає, що могло б статися, якби мене там не було? З того дня я намагаюся нагадувати людям, щоб вони вішали панчохи правильного розміру, щоб уникнути неприємних сюрпризів, які можуть статися через занадто довгу панчоху.

Третя різдвяна історія

Минулого Різдва ельфи зробили так багато подарунків, що мені довелося турбуватися про те, як їх усі доставити. Щоб зекономити час, я подумав, що зможу запхати всі подарунки у свій жовтий мішок середнього розміру, який вже лежав напоготові. Це була важка робота, я стогнав і намагався запхати в мішок все більше і більше подарунків. Я думав, що зробив це, і був цілком задоволений собою, поки не почав розносити подарунки, і мішок не порвався .... і подарунки розлетілися на всі боки. Сьогодні я завжди переконуюся, що ельфи дали мені мішок правильного розміру.

Четверта різдвяна історія

Одного разу напередодні Різдва я саме збирався вийти з майстерні. Подарунки лежали на санях, олені поїли і були посипані чарівним казковим пилом, а я вдягнув свій великий червоний костюм. Я сидів на своєму місці, тримав віжки в руці і вже збирався їхати, коли почув гучний стукіт позаду себе. Я обернувся і помітив, що в моїх санях з'явилася велика дірка. За мить ельфи принесли нам нові сани - подарунки були перевантажені, олені запряжені в нові сани - але ми помітили велику проблему. Сани були замалі для великої кількості подарунків, мішок постійно зісковзував з саней. Саме тоді я зрозумів, наскільки важливими є сани ідеального розміру, і більше ніколи не міг собі уявити, що використовуватиму сани неправильного розміру.

П'ята різдвяна історія

Коли я вже збирався приземлитися на даху старого вікторіанського будинку, я подивився вниз і побачив чоловіка, який самотньо сидів за обіднім столом з ножем і виделкою в руках - готовий їсти свою різдвяну вечерю. Придивившись ближче, я помітив, що різдвяний капелюх, який йому нещодавно подарували і який він зараз надів на голову, був завеликий і сповзав йому на очі, заважаючи їсти їжу. О, як же мені було весело! Він намагався з'їсти різдвяну вечерю із зав'язаними очима. Хо-хо-хо!

Шоста різдвяна історія

Ви чули, як я одного разу застряг у димарі? Я з'їв забагато смачних цукерок, і мій великий круглий живіт не міг пролізти в димохід - мені здавалося, що я ось-ось лусну. Моя борода почорніла, скрізь була сажа, а в носі ще й поколювало. З того моменту я завжди пам'ятаю, що лізти в димохід не свого розміру страшенно незручно - це майже те саме, що вдягати презерватив не свого розміру.

Сьома різдвяна історія

Я коли-небудь розповідав вам про випадок, коли я був в універмазі? Моя помічниця захворіла, і мене попросили підмінити її. Магазин був гарно освітлений мерехтливими різдвяними вогнями, всі були дуже веселі і радісні, а діти сиділи у мене на колінах і розповідали, що вони хочуть отримати на Різдво. Коли один батько посадив свою дитину мені на коліна, я підняла голову і помітила, що його зелений різдвяний джемпер занадто малий, тому його живіт виглядав жахливо затягнутим. Я хихикнула про себе, похитала своїм великим круглим животом і запитала дитину, чи не надіслати його батькові різдвяний джемпер, який би справді був йому за розміром? Сподіваюся, це єдина річ, яка не підійде на це Різдво! Хо-хо-хо.

Восьма різдвяна історія

Одного разу на Різдво ми з ельфами були в майстерні, загортаючи решту різдвяних подарунків, щоб доставити їх наступного дня, коли раптом почули, як один з ельфів почав розпачливо кричати. Коли ми підбігли подивитися, що відбувається, то побачили на столі квадратну коробку з дуже маленьким шматочком обгорткового паперу - обгортковий папір ельфа був занадто малий. Він неправильно виміряв свій подарунок і намагався загорнути його в маленький папірець. Я сказав ельфу, щоб він завжди вимірював свій подарунок перед тим, як загорнути його, щоб він ідеально помістився.

Дев'ята різдвяна історія

Одного разу на Різдво я став свідком того, як сім'я намагалася втиснути індичку, яка, на їхню думку, була ідеального розміру, в замалу духовку. Вони думали, що їм це вдасться, і вони штовхали і втискали індичку в духовку - але чи помістилася вона? Дверцята можна було б закрити, але індичку розчавило так сильно, що вона не змогла приготуватися належним чином, соки витекли, і різдвяна вечеря була зіпсована. Мораль цієї історії? Завжди готуйте в духовці правильного розміру.

Десята різдвяна історія

Одного разу я став свідком дуже дурної помилки під час прикрашання різдвяної ялинки. Сім'я купила ялинку середнього розміру і вже почала її прикрашати. Коли вони дістали гірлянди з коробки і почали обмотувати їх навколо ялинки, то незабаром зрозуміли, що не відміряли потрібну довжину, тому гірлянди можна було обмотати тільки навколо верхівки ялинки, і - о диво - їх навіть не можна було увімкнути в розетку, тому що шнур був надто коротким! Мені стало так прикро, що я вислала їм гірлянди потрібного розміру з порадою, що завжди треба міряти перед покупкою.

Одинадцята різдвяна історія

Пам'ятаєте історію про чоловіка, який прийшов до універмагу в крихітному різдвяному джемпері, який йому не підійшов? Так от, наступного року той самий чоловік прийшов знову - і привів із собою свою дитину. Він купив новий різдвяний джемпер, але він виглядав ще гірше, ніж той, що він носив минулого року - він був на два розміри більший і з нього всюди звисала тканина. Бідолаха - він лише вгадав з розміром перед покупкою, тому жоден джемпер не підійшов йому як слід. Я пішов з ним у відділ різдвяних джемперів і переконався, що його розмір був визначений, і він купив правильний розмір - якщо ви не міряєте, як ви можете знати, який розмір правильний?

Дванадцята різдвяна історія

Колись давно мою дружину попросили виступити з різдвяною промовою про святкування на Північному полюсі. З цієї нагоди вона зв'язала собі пару червоно-білих панчіх, щоб їй було тепло і затишно. Але під час промови панчохи постійно сповзали, і їй доводилося підтягувати їх знову і знову. Моя дружина була така збентежена - вона зв'язала їх на один розмір більшими. У той момент вона зрозуміла, що немає нічого гіршого, ніж носити неправильний розмір, тому завжди перевіряє, щоб панчохи сиділи ідеально, коли в'яже собі нові.

У дванадцяти різдвяних історіях ви могли побачити, що трапляється, коли у вас неправильний розмір. Дозвольте розповісти вам секрет, який стане для вас різдвяним подарунком: З презервативами Mister Size вам більше не доведеться турбуватися про те, що презерватив замалий і може лопнути в будь-який момент, або занадто великий і не захищає вас повністю, тому що може зісковзнути в будь-який момент. Завдяки семи різним розмірам презерватив знайдеться для кожного. Презерватив ідеального розміру - це справжній подарунок для кожного!

Знайдіть свій ідеальний розмір презерватива зараз

Відкрийте для себе різні доступні розміри презервативів у нашому магазині прямо зараз:

Перейдіть безпосередньо до магазину

Mister Size
Більше речей

Хороший секс не обов'язково має бути ідеальним

Читайте зараз

Таблетки – справді рівність у статі?

Читайте зараз

Презервативи та мастило: так секс працює як по маслу

Читайте зараз