Skip to main content

Секс проти коронавірусу - 7 порад проти нудьги під час карантину

Вірус Corona та його наслідки впливають на нас прямо зараз. Не тільки там, де відбувається акція(велика повага та подяка всім людям у лікарнях та роздрібній торгівлі!), але й у соціальному плані. Раптово не ходити на роботу(так!), не зустрічатися з друзями(hmpf) і бажано взагалі не виходити на вулицю без крайньої необхідності(ой )... Це розумно і важливо, без сумніву! Але також досить. Красиво. Виснажливо. Настрої напружені, ми щонайменше двічі переглядали Facebook та Instagram(залиште мене наодинці з четвертим сином!), і в нашому партнерстві за тиждень ми говорили один з одним більше, ніж за останні кілька років разом узяті. Але нам також не дуже хочеться займатися сексом. Тож саме час щось з цим зробити - ось наші сім секс-порад проти нудьги під час карантину:

Експериментуйте із задоволенням - з секс-іграшками ...

Можливо, ви одна з тих пар, які замовили кілька секс-іграшок, обмежувачів або навіть любовні гойдалки з цікавості. Але зараз вони живуть таким же захоплюючим життям, як ваші диски Аарона Картера і старі податкові документи: десь у шухляді або в підвалі в картонній коробці. Зараз чудова нагода знову їх розпакувати і розкрити весь їхній потенціал. Тож просто використайте додатковий час для веселих експериментів зі своїми іграшками. Адже окрім радісного збудження від спільного настрою на випробування, є ще й теплі та приємні кульмінації. А вони особливо гарні в умовах карантину.

У вас немає секс-іграшок? Тоді просто дозвольте собі надихнутися в нашому партнерському магазині та замовити улюблені: www.vinico.com

Надихайтеся подкастами про секс

Окрім Netflix, YouTube та інших подібних сервісів, подкасти - гарна ідея для розвіяння нудьги. Звісно, це стосується і всього, що пов'язано з сексом - наприклад, подкасту "Oh, Baby" від Isa and Maya. Просто спробуйте кілька програм і подивіться, які з них вам підходять. Чудово те, що подкасти не лише надихають і дають нові ідеї. Вони, як правило, роблять вас більш відкритими у розмовах про секс. Хто знає, можливо, спільне прослуховування навіть пробудить одне чи два бажання, для яких раніше просто не було часу. А потім влаштуйте тест-драйв, якщо вам обом захочеться.

Спробуйте нові пози в сексі - щоб залишатися в тонусі

Коли через карантин ми раптом сидимо на дупі набагато більше, ніж зазвичай, легко стати сварливими через накопичену енергію. Тож як щодо невеликих вправ, щоб збалансувати рух? Це можливо не лише за допомогою вправ з фітнесу та йоги, але й за допомогою правильних позицій у сексі. Деякі з них дійсно змушують м'язи працювати і підвищують витривалість. Наприклад, що ви думаєте про секс стоячи або "пристрасну тачку"? Або просто щодня випробовуйте нові пози з Камасутри. Зараз ідеальний час, і ви зробите своєму тілу подвійну послугу.

Поїдання одне одного - на "Брудній вечері".

Коли востаннє у вас була романтична вечеря - з поколюванням у животі та мурашками по шкірі, поки розмова поступово стає все більш інтимною? Ви все ще можете зробити це сьогодні і не виходячи з дому! Так, з макаронними виробами зараз може бути трохи складно, але, як то кажуть, потреба - мати винаходів. А якщо ні, то на сайтах з рецептами, таких як chefkoch.de, є безліч чудових ідей.

А щоб ваше романтичне побачення пройшло швидше, влаштуйте йому "брудну вечерю": одягайтеся спокусливо, якомога частіше переводьте розмову в еротичне русло, зближуйтеся якомога ближче. Насолоджуйтеся грою з вогнем і не хвилюйтеся, що щось може бути незручним. Потім посмійтеся над цим разом, що теж може бути чудово. А коли нарешті захочеться десерту, просто з'їжте один одного.

Насолоджуйтесь сексом без дотиків - з сексом по телефону, чатами та відеодзвінками

Коли ви не можете бачити один одного як пара, соціальна дистанція ранить вдвічі сильніше. Але є способи все одно насолодитися кількома приємними моментами. Наприклад, старий добрий секс по телефону, який, на жаль, має невиправдану репутацію брудної нічної телевізійної реклами. Тому що він може бути не тільки по-справжньому гарячим, але й сприяє зближенню в партнерстві. Або ви можете скористатися перевагами цифрового світу і влаштувати відеодзвінок. Навіть звичайні чати можуть бути дуже стимулюючими, тому що тоді включається ваша уява, і у вас є час, щоб покреативити під час написання листа. Насолоджуйтесь цими моментами, коли торкатися один одного заборонено. Тому що ви побачите: Коли час очікування нарешті закінчиться і ви зможете побачити один одного, секс буде ще більш вибуховим, ніж зазвичай.

Навіть якщо ви живете разом, секс по телефону і гарячі чати в месенджері можуть збагатити ваші стосунки. Чи буде це між кухнею і спальнею, кабінетом і вітальнею, чи, можливо, навіть із саду або балкона - вирішувати вам. Просто спробуйте! І найкраще в цьому: якщо ви не можете більше терпіти, вам не доведеться чекати, а можна відразу перейти до фізичної частини.

Бажаєте почати відразу? - Тоді грай у порно!

Не знаєте, що сказати, писати все одно не ваша стихія, і ви б хотіли почати одразу? Тоді зайдіть в Інтернет і пошукайте кілька порнофільмів, які ви можете відтворити. Це може бути дуже смішно, але також досить гаряче, якщо ви знайдете відповідні фільми для вас. Можливо, з кількома натхненнями для ваших любовних гойдалок!

Тільки будьте обережні: як ви, напевно, знаєте, реальне любовне життя виглядає зовсім інакше, ніж у порно. І те, що так легко виглядає на екрані, іноді може піти зовсім не так. Ось чому краще обирати тільки те, над чим ви зможете разом посміятися, якщо щось піде не так.

Дозвольте випадку вирішити - з кубиками кохання чи додатком

Ви знаєте ці любовні кубики, які вирішують, що вам робити далі? І ви завжди думали про них більше як про кумедний гаджет, який нікому не потрібен? Що ж, настав час спробувати. Тому що насправді це може бути досить стимулюючим, коли тобі кажуть, що робити в такий спосіб. І ви ніколи не знаєте, що(або хто - хі-хі) прийде. Ви будете здивовані. І коли справи стануть дійсно гарячими, ви можете швидко відкласти любовні кубики в сторону і взяти керування на себе.

Якщо у вас під рукою немає кубиків, ви можете спробувати такі додатки, як "Секс-рулетка" або "Секс-ігри для пар". Це дає вам трохи більший вибір, і ви можете налаштувати свої уподобання. Просто подивіться, що вам більше подобається.

Наші поради щодо сексу зацікавили вас? Тоді вперед і насолоджуйтеся чуттєвими та хвилюючими моментами! Повідомте нам, які ваші улюблені ідеї. А якщо у вас є власні пропозиції, не соромтеся писати нам на електронну пошту info(at)mister-size(dot)com. Ми з нетерпінням чекаємо!

Mister Size
Більше речей

Одягніть презерватив правильно - як це зробити, щоб не дратувати

Читайте зараз

Дружба+, спілкування, відкриті стосунки та полігамія – що таке сучасні моделі стосунків?

Читайте зараз

Неважливо, великий чи маленький - я люблю свій пеніс

Читайте зараз