Skip to main content

Поради щодо сексу влітку: 7 способів зайнятися сенсаційним сексом цього літа

Літо нарешті настало, а разом з ним приходить сонце, літня спека і гарячий літній секс. Дослідження показують, що в літні місяці наш сексуальний потяг зростає, і ми зазвичай займаємося сексом частіше. Вчені стверджують, що сонячне світло підвищує рівень гормонів щастя - дофаміну та серотоніну, а також тестостерону, що робить нас щасливішими та сексуальнішими.

Якщо ви вже відчуваєте спеку і пітливість, ви, можливо, не думаєте про секс, але це не повинно завадити вам насолодитися чудовим сексом. Хоча погода - не єдиний чинник, який підвищує нашу температуру, ось 7 порад, які допоможуть вам насолодитися неперевершеним сексом цього літа.

Порада 1: Спробуйте секс під душем.

Секс під душем - ідеальний спосіб охолодитися (або зігрітися) у спекотну погоду. Не дивно, що секс під душем є одним з наших найулюбленіших, адже існує так багато різних відчуттів, які ви можете додати до свого сексуального досвіду. Незалежно від того, чи віддаєте ви перевагу тому, щоб вода стікала по вашій спині, чи збільшуєте чуттєві дотики, коли намилюєтесь, чи використовуєте душову насадку для стимуляції один одного, чи починаєте прелюдію в душі, щоб закінчити її пізніше в спальні, секс під душем займає перше місце в нашому списку варіантів сенсаційного сексу влітку.

Порада 2: Охолоджуйтеся за допомогою кубиків льоду

Якщо ви не використовували кубики льоду під час орального сексу, то ви пропустили особливий трюк. Кубики льоду не тільки повільно тануть у роті і допомагають вам охолодитися, але й відчуття прохолоди від кубика льоду в поєднанні з теплом вашого рота і губ збільшує задоволення від геніталій вашого партнера. Ви також можете взяти кубик льоду і потерти ним ерогенні зони, наприклад, внутрішню поверхню стегон або шию, щоб досягти максимального задоволення від прелюдії. Якщо ви хочете піти ще далі, ви також можете використати пов'язку на очах, щоб посилити збудження від кубиків льоду. Тож наступного разу, коли ви відчуєте, що температура підвищується, візьміть кілька кубиків льоду і змусьте свого партнера відчути мурашки по шкірі.

Порада для літнього сексу 3: Охолодіть свої секс-іграшки

Ще один з наших улюблених способів охолодитися під час спеки - наповнити ємність крижаною водою (ви також можете додати кілька кубиків льоду) і залишити скляну або металеву секс-іграшку на деякий час охолоджуватися. Ви також можете покласти її в холодильник приблизно на 10 хвилин, щоб охолодити перед використанням. Прохолода секс-іграшки, коли вона проникає у вашого партнера (або в вас самих), забезпечить збуджуючі відчуття і оргазм, що поколює.

Порада для сексу влітку 4: Використовуйте прохолодну їжу.

Візьміть улюблене морозиво або охолоджені збиті вершки і намажте ними тіло партнера. Коли прохолода торкнеться вашого тіла, ви зможете подарувати партнеру приємні відчуття, дозволити йому відчути тепло вашого дихання, коли ви будете цілувати і лизати його. Жінки, будь ласка, будьте обережні, не кладіть морозиво або збиті вершки біля піхви, оскільки цукор може викликати молочницю, а це нікому не сподобається.

Порада 5 для сексу влітку: будьте креативні

Місіонерська позиція може здаватися занадто "гарячою і спітнілою" у спекотний літній день - коли два тіла лежать одне на одному, тепло тіла тільки збільшується. Тож, можливо, настав час спробувати нові позиції, які передбачають менше тілесного контакту. Перевернута ковбойка (коли жінка лежить зверху, але дивиться на ноги партнера) і доггі-стайл (коли один партнер нахиляється вперед, а інший бере його ззаду) можуть бути двома альтернативними позиціями, які варто спробувати цього літа.

Порада 6: Відчуйте прохолодний вітерець

Це може здатися простим, але є щось приємне в тому, щоб відчути прохолодний вітерець на шкірі, коли ви відчуваєте збудження. Що може бути краще, ніж охолодитися в задушливій спеці під час сексу? Незалежно від того, чи є у вас великий сад, чи ви можете побалувати себе відокремленим місцем на природі, ви побачите, що прохолодне повітря підсилює сексуальні відчуття. Якщо у вас немає можливості займатися сексом на свіжому повітрі, ви можете відкрити вікно і впустити свіже повітря в кімнату.

Порада 7 для сексу влітку: використовуйте презервативи

Якщо ви плануєте літній роман, може виникнути спокуса відмовитися від презервативів і піти на побачення без них, але ризик зараження інфекцією, що передається статевим шляхом, або ризик вагітності - це точно не те, чим ви хочете закінчити літо. З нашими ультратонкими презервативами ідеального розміру ви відчуватимете себе так, ніби на вас майже немає презерватива, але з додатковим бонусом - ніяких неприємних сюрпризів.

Купити презервативи зараз

Mister Size
Більше речей

Хороший секс не обов'язково має бути ідеальним

Читайте зараз

Таблетки – справді рівність у статі?

Читайте зараз

Презервативи та мастило: так секс працює як по маслу

Читайте зараз