Skip to main content

Хороший секс не обов'язково має бути ідеальним

п'ять ідей для повноцінного особистого життя

Секс - це прекрасна річ, якщо не найпрекрасніша річ у світі. Він дає нам невеликий тайм-аут від повсякденного життя, і ми можемо повністю зануритися в приємні відчуття на кілька миттєвостей. Хороший секс робить нас трохи ближчими до людини, з якою ми проводимо ці хвилини разом. І він посилає через нас маленькі тремтіння щастя, які іноді тривають досить довго і дають нам нові сили для виконання завдань, що стоять попереду. Але що насправді робить секс гарним? Що ми можемо зробити, щоб він був справді таким чудовим, як у нашій уяві та у всіх цих романтичних фільмах? Адже іноді все виходить не зовсім так, як ми хочемо. І незадовільне сексуальне життя може швидко стати проблемою для стосунків. Як цього уникнути? Ми бажаємо вам тих чуттєвих моментів, які змушують вас танцювати всередині. Тому пропонуємо вам п'ять кроків, які зроблять це можливим:

Крок 1

Звільніть себе від тиску на виконання та перфекціонізму! Хороший секс може бути просто ...

Ти, напевно, відчував це раніше і, можливо, навіть бачив, як я познайомився з твоєю матір'ю: Ви тижнями плануєте ідеальну новорічну ніч у найдрібніших деталях - а потім все знову йде не так, і вечір варіюється від "так собі" до повної катастрофи. Причина цього відносно проста: на заваді стає ваша власна досконалість. Чим детальніше ви щось плануєте і чим вищі ваші очікування, тим більша ймовірність того, що щось піде не так, і ви будете погано себе почувати через це. Ви також напружені. А коли ви напружені, набагато легше зробити помилку. Звільніть себе від цих речей і прийміть більш розслаблений підхід - особливо, коли справа стосується сексу. Ваше особисте життя - це не змагання, вам не потрібно нікому нічого доводити. Це стосується як один одного, так і вас як пари по відношенню до інших. Не існує правил щодо того, наскільки хорошим повинен бути секс. Також не існує правил щодо того, як часто ви повинні займатися сексом як щаслива пара. Не порівнюйте себе з іншими, а зосередьтеся на собі. Ви завжди можете робити те, що приносить вам задоволення. Без тиску очікувань це зазвичай виходить набагато краще, ніж ви могли собі уявити.

Крок 2

Зануритися в ситуацію - і залишатися спонтанним.

Перший крок йде пліч-о-пліч з готовністю спочатку зануритися в ситуацію абсолютно неупереджено. Можливо, ви спочатку уявляли собі щось зовсім інше, або раптом сталося щось, чого ви не очікували. Хіба це погано? Навпаки: непередбачувані моменти дають нам можливість отримати новий і часто дуже захоплюючий досвід - якщо ми не стоїмо на їхньому шляху. Наприклад, масаж з добрими намірами може несподівано перетворитися на гарячу любовну пригоду. Або запланований щотижневий секс може перетворитися на затишний вечір обіймів, що по-своєму не менш приємно. Можливо, ви раптом втомилися і замість очікуваної кульмінації засинаєте, тісно сплетені одне з одним. Ви справді хочете злитися через це? Чи, можливо, ви хочете насолодитися цими особливими моментами один з одним? Можливо, ваша половинка здивує вас чимось новим - і ви несподівано матимете найкращий секс у вашому житті. Завжди давайте подіям шанс, включайтеся в ситуацію і залишайтеся спонтанними. Якщо ви не порушуєте своїх принципів і не завдаєте шкоди іншим - це найкраща передумова для чудового сексу.

Крок 3

Будьте відкриті і майте сміливість експериментувати.

Люди - істоти звички. Ми схильні робити те саме знову і знову і не змінюємо нічого, доки це працює. Але це часто призводить до того, що з часом речі втрачають свою привабливість. У сексі ця форма звички швидко стає вбивцею задоволення. Ось чому добре бути трохи більш відкритим і пробувати щось нове. Звісно, це не означає, що потрібно щодня пробувати нові позиції. Достатньо підходити до моментів близькості зі свіжим поглядом: замість звичної рутини дослідити тіло іншого по-новому, урізноманітнити способи дотиків, можливо, навіть використати кухонний стіл замість ліжка чи дивана. Якщо ви виявите, що ви обоє стаєте трохи більш експериментальними, секс-іграшки також можуть стати чудовим доповненням. Існує так багато можливостей - і маленькі спільні пригоди зміцнюють зв'язок. До речі, це стосується не лише сексу, а й багатьох інших сфер життя.

Крок 4

Хороший секс також передбачає розмови - тож говоріть про свої думки, переживання та бажання.

Для багатьох людей секс, на жаль, все ще залишається забороненою темою, про яку майже ніколи не говорять. Але як ви дізнаєтеся, що подобається вашому партнеру, якщо не будете про це говорити? Відкритість тут може бути неймовірно привабливою. Адже хороший секс можливий, перш за все, тоді, коли ви знаєте свої бажання і те, що дійсно заводить іншу людину. У поєднанні з відкритістю та невеликим експериментуванням перед вами відкривається досвід, про який раніше ви могли тільки мріяти. Іноді це просто дрібниці, які мають величезне значення. Тож розмовляйте один з одним - воно того варте! До речі, це стосується і моментів посередині: давайте один одному підказки і показуйте один одному, коли вас щось особливо хвилює. Ви можете робити це за допомогою слів, а також жестів, виразного дихання або стогонів. Чоловікам, зокрема, це спочатку важко - але ефект від цього ще більш вражаючий.

Крок 5

Створіть найкращі умови для вимкнення разом.

Уявіть, що ви перебуваєте на піку емоцій, і раптом дзвонить телефон. Або ви змінюєте позу, і раптом стельове світло засліплює вас надзвичайно дратівливо, або переповнене сміттєве відро витріщається на вас тьмяним поглядом. Щоб не втратити бажання через такі неприємні фактори, варто заздалегідь створити гарну атмосферу: з приємним освітленням (наприклад, свічками), атмосферною музикою і якомога меншим простором для будь-яких перешкод. Ви найкраще знаєте, що для вас тут добре - тож створіть обстановку так, як вам подобається. Без вищезгаданого перфекціонізму, звісно. А на швидку руку, все може піти і по-іншому. Просто так, щоб ви змогли залучитися один до одного і отримати від цього задоволення. Те ж саме стосується і вашого розуму: як можна займатися гарним сексом, якщо ви все ще думаєте про списки справ або майбутній іспит? Звільніть простір один для одного і тримайте свій розум якомога вільнішим від інших речей. Зрештою, ви можете подбати про це пізніше. Або ж почекати з коханням, поки ці завдання не будуть виконані. Найкраще заздалегідь прояснити, що важливо для самого сексу. Тому що якщо вам доведеться обговорювати питання контрацепції посеред кохання або витрачати хвилини на пошуки презервативів, то, швидше за все, питання буде вирішено одразу або наступний секс буде в кращому випадку нормальним. Якщо ж ви надягнете правильний презерватив, то матимете плавний перехід від прелюдії до гарячої фази і зможете повністю розслабитися. До речі, ви також можете підійти до надягання презерватива в ігровій формі і зробити з цього цілий ритуал. Замість прикрої перерви ви ще більше розпалите своє бажання. Просто спробуйте.

А зараз? - Насолоджуйтесь моментом, займаючись чудовим сексом.

За допомогою наших п'яти кроків ви можете створити найкращі умови для чудового сексу - тож почніть прямо зараз і насолоджуйтеся часом, проведеним разом. Коли справа доходить до контрацепції, ви, звичайно, можете розраховувати на MISTER SIZE. Ви можете дізнатися чому тут:

І якщо у вас є інші хороші ідеї, не соромтеся ділитися ними з нами. Просто напишіть нам коментар або повідомлення. Ми з нетерпінням чекаємо на це.

Mister Size
Більше речей

Одягніть презерватив правильно - як це зробити, щоб не дратувати

Читайте зараз

Дружба+, спілкування, відкриті стосунки та полігамія – що таке сучасні моделі стосунків?

Читайте зараз

Неважливо, великий чи маленький - я люблю свій пеніс

Читайте зараз