Skip to main content

Неважливо, великий чи маленький - я люблю свій пеніс

Так, рух бодіпозитиву за останні роки зробив багато хорошого: Тому що він заохочує жінок підтримувати своє тіло - незалежно від того, товсті вони чи худі, зі шкірою кольору апельсинової кірки чи ні, з макіяжем чи без нього. Найголовніше - бути собою і не соромитися цього. Для цього немає жодних підстав: Кожна людина прекрасна по-своєму. І дорогі чоловіки: те, що позитивно заохочує жінок, добре і для вас. Тому що, звичайно, ми також порівнюємо. Це стосується не тільки наших м'язів рук і (можливо, ні або лише частково) пресу, але, перш за все, особливої частини тіла, яка приносить нам багато задоволення, а іноді, на жаль, і важких думок. Тому ми завжди закінчуємо з горезвісним "порівнянням з членом", коли дуже легко відчути себе погано. Але зачекайте хвилинку! Чому це так?

Щодо середнього показника: яка довжина пеніса насправді є нормальною?

В інтернеті ми можемо легко дізнатися, яка середня довжина найкращого шматка в цій країні - і якщо вона нижча, ми швидко відчуваємо себе дурнями. Звісно, це нісенітниця, адже середній показник є середнім: відповідна частка чоловіків ПОВИННА бути нижчою за нього, інакше принцип не працював би взагалі. Отже, якщо ви нижче середнього, можете бути впевнені, що велика частка інших чоловіків відчуває себе так само. Хіба це привід соромитися? Абсолютно ні! До речі, середня довжина пеніса в Німеччині становить 13,12 см в ерегованому стані - що більш ніж значно менше, ніж довжина пеніса більшості порноакторів. І в будь-якому випадку, порівняно з ними, ми зазвичай отримуємо короткий кінець палиці, саме тому вони часто стають виконавцями в першу чергу. Але якщо ви не прагнете до кар'єри порнозірки, менший пеніс абсолютно нормальний - і часто навіть набагато зручніший. Довжина 10 см і більше - це абсолютно нормально. В іншому випадку, ви можете займатися чудовим сексом і з більш коротким пенісом. І соромитися цього? Зовсім ні!

Пастка досконалості: ми майже завжди незадоволені собою

Гаразд, можливо, ви заздрите іншим, тому що у них більший або красивіший пеніс. Це абсолютно нормально, якщо ви хочете заздрити. Але ви не повинні цього робити, тому що справа в тому, що незалежно від того, як виглядає наш пеніс або будь-яка інша частина нашого тіла, ми завжди знайдемо щось, що нам не подобається. Навіть супермоделі, які в очах багатьох виглядають абсолютно ідеальними, постійно бачать на собі проблемні зони. У нас є щось на кшталт вбудованого механізму, який автоматично шукає ваду. І якщо дивитися досить довго, то завжди знайдеш недосконалості, які не повинні бути недосконалостями. Тож це зупиняється лише тоді, коли ви перестаєте про це турбуватися. І зараз дуже вдалий час для цього. Тож станьте на захист себе і пишайтеся тим, що у вас є! Регулярно усвідомлюйте, що не наше тіло визначає, чи щасливі ми, а наше ставлення і, в свою чергу, наші думки. Те, як ми відчуваємо себе, знаходиться в наших власних руках. Це один з головних секретів щастя. Звучить гарно, чи не так?

Три переконання для вас і вашого пеніса

Щоб допомогти вам більше вірити в себе і свій пеніс у майбутньому, ми хотіли б поділитися з вами трьома важливими думками. Можливо, вам здадуться дещо дивними переконання про пеніс, але це не проблема. Тим не менш, будь ласка, прочитайте їх коротко і тільки потім судіть. Тому що, якщо це допоможе вам почуватися краще, це може бути трохи дивно. Тож вперед!

  1. Ваш пеніс унікальний, і напевно є деякі його особливості, які змусили вас замислитися над тим, чи є вони нормальними: Наприклад, окрім розміру, він може мати викривлення, бути трохи товстішим або здаватися трохи тонким. Такі особливості іноді здаються дивними - особливо, коли мова йде про найкращу частину, де ми не знаємо, як вона виглядає на інших хлопцях. Але справа в тому, що, як і ми, кожен пеніс індивідуальний. А це означає, що ваш пеніс унікальний. Більше ні в кого в світі немає такого пеніса, як у вас. Це вже досить круто і, безумовно, є достатньою причиною, щоб відчувати себе добре з цього приводу. Тож пишайтеся своїм унікальним пенісом!
  2. Ваш пеніс чарівний, і якщо ви перебуваєте у стосунках, вашому партнеру точно сподобається ваш пеніс. Перш ніж ви почнете хвилюватися і відчувати себе погано через свої сумніви, зробіть собі послугу: повірте їй (або йому)! Ваш пеніс прекрасний таким, яким він є - і якщо ви знаєте, як поводитися один з одним, у вас буде фантастичний секс. Не варто ставити це під загрозу через помилкову невпевненість у собі, а просто насолоджуватися ним. Ваш пеніс чарівний. І у вас є партнерка, яка визнала це. У малоймовірному випадку, якщо їй не подобається ваш пеніс, можливо, вона просто вам не підходить. Ви найкращий суддя, але можете бути впевнені: є жінки, яким подобається ваш пеніс. Це я вам обіцяю! І тобі неодмінно варто зробити це самому. Зрештою, ви досить крута команда, яка, сподіваємося, проведе ще багато чудових моментів разом.
  3. Ваш пеніс - це те, що ви з нього робите. Так, це звучить трохи банально... Але насправді справа не стільки в розмірі, скільки в правильній техніці. З величезним членом ви можете швидко потрапити в халепу, якщо не знаєте, як ним користуватися, а з маленьким пенісом ви можете викликати чудові почуття у свого партнера, якщо будете з ним вправні і натискатимете на потрібні точки. Отже, основні фізичні вимоги різняться, але шанси на фантастичний секс є у кожного. Ви ж не хочете зіпсувати їх поганими почуттями, чи не так? Тож приступайте, а не ламайте голову даремно! До речі, про техніку: навчитися їй може будь-хто. Отже, тільки від вас залежить, що ви будете робити зі своїм пенісом - незалежно від того, який він великий чи маленький, чи має викривлення. Найкраще почати якомога раніше. Тоді ви зможете насолоджуватися своїм прогресом, коли секс стане по-справжньому гарячим.

Що ви думаєте про наші три переконання? Ви з нами? Наша порада: нагадуйте собі про них час від часу і не дозволяйте їм засмучувати вас. Натомість насолоджуйтеся фантастичним сексом! Звичайно, ви можете довіряти MISTER SIZE у виборі правильного розміру пре зервативів, як ви, напевно, вже знаєте. Тому що в наших презервативах все точно відповідає розміру вашого пеніса. Саме це робить секс по-справжньому цікавим.

Бодіпозитив у найкращому вигляді - надзвичайний приклад на завершення

Дещо грубуватий і водночас дуже вражаючий приклад бодіпозитиву, або пеніс-позитиву, залишив нам покійний художник Альбрехт Беккер. У націонал-соціалістичній Німеччині він був ув'язнений за свою гомосексуальність і несподівано відкрив для себе задоволення від болю при нанесенні татуювання. Це залишилося і після звільнення, і в якийсь момент він татуював усе своє тіло. Що саме по собі досить сміливо. Деякі татуювання були не зовсім вдалими, але він продовжував їх робити, навіть коли в старості вони набули нечітких форм і все його тіло стало чорним. І не тільки це: Беккер взагалі був дуже схильний до експериментів і в якийсь момент подумав, що його яйця могли б бути трохи більшими. Тож він поступово вводив собі в яєчка парафін - речовину, яку лікарі використовують у косметичній хірургії. Зрештою, він закачав у своє тіло чотири літри парафіну, і він не лише залишився у визначеному місці, але й мігрував і врешті-решт обгорнув його пеніс. Він перетворився на доволі деформовану опуклість і більше не міг використовуватися у звичному розумінні. Але замість того, щоб сором'язливо ховати цю частину свого тіла, Беккер відкрито демонстрував свій пеніс і таким чином став тим неординарним художником, яким його пам'ятають сьогодні. Це в жодному разі не означає, що ви повинні наслідувати його. Вам також не обов'язково вважати те, що він робив, прекрасним - тож залиште свою найкращу роботу такою, якою вона є. Але той факт, що він мав сміливість завжди залишатися самим собою, є абсолютно чудовим. І це може стати натхненням і підтримкою для нас у майбутньому в ті моменти, коли ми будемо сумніватися у своєму тілі.

Mister Size
Більше речей

Хороший секс не обов'язково має бути ідеальним

Читайте зараз

Таблетки - дійсно вірний шлях до рівності в сексі?

Читайте зараз

Презервативи та мастила – так секс працює як по маслу

Читайте зараз